tisdag 30 juli 2013

Kan man ha det så fint? Jaaa!

Jag har en fantastisk semester, gör inte mer än det nödvändigaste men jag njuter ohämmat av barn och barnbarn - och fantastiskt sommarväder! Det är så roligt att bada med Julia och göra en massa sommarsaker med henne, hon är en tacksam och glad liten två-åring. Lille Arvid är för liten för lekar, bara tre månader än, men det är gott att bära honom i famnen om han är lite ledsen och tänk att jag tycker nästan han kramar mig då! Ibland kommer tårarna i mina ögon för att jag är så kär i mina barn och deras familjer- jag är så tacksam för min fina familj.
En dag kom min systerdotter och hennes familj på besök och vi hade några fina timmar tillsammans. Tack raraste Ulrika för att ni tog vägen om oss!

Julia äter bär.
Gamla posthuset i vår sommarby och Julia och hennes syssling Lova.
Julia har fixat en ny solhatt.

Ostron och rosé en ljuvlig sommarkväll.
Till helgen kommer finbesök, tur att vi har plats i stugan. Något att se fram emot även om jag vill att tiden ska
stå stilla nu när det är semester.

Ha det fint och njut av sommaren, kära vänner!

Kram
Eva

tisdag 23 juli 2013

Loppis och kaffesöl

Två alldeles ljuvliga semesterdagar har förflutit. Idag fyller min lilla mamma 95 år så jag har varit och uppvaktat henne. Hon är pigg och glad och det var fint att träffa henne men bilresan i värmen gav mig huvudvärk. Det var skönt att komma hem till stugan sen och bada i havet, det friskade upp.

Grannfrun här vid stugan har gårdsloppis denna månaden och jag är en trogen kund, har ju bra koll när hon ställer upp nya saker. Jag tycker om korgar av alla slag och när hon ställde fram en lite ovanlig korg var jag genast där och köpte den.
Övriga fynd kanske jag visar en annan gång.

På City-gross hittade jag en fin bok om matiga sallader, många härliga recept och vackra bilder. I söndags packade jag ner boken i min badväska för att läsa den mellan baden. Kaffetermosen läckte och allt kaffe rann ut på min fina bok! Men turligt nog går det att läsa alla recept och bilderna är fortfarande fina. Termosen åkte däremot i soporna direkt.

Torkar kaffesöl i solen
För övrigt sover jag middag varje dag och gör inte så mycket nytta.

Ha det fint, kära vänner!

Kram
Eva

fredag 19 juli 2013

Alldeles snart

Nu är klockan 17 på fredag eftermiddag, om 1,5 - 2 timmar går jag på semester!

Önskar er alla, kära vänner, en fortsatt fin sommar! Vi hörs så småningom!

Kramar
Eva

tisdag 9 juli 2013

Paus

Bilden hittad på nätet.

Jobbar nu 12 timmar/dag utan rast så paus från bloggen är min enda rast. Kan inte påstå att jag älskar mitt jobb längre. Längtar efter vintern. Jag är trött! Men jag kommer att kika in hos er så ofta jag kan.

Ha en alldeles underbar sommar, mina kära vänner!

Kram
Eva