söndag 23 februari 2014

Farmor har vabbat

Lilla Julia har varit sjuk av och till under detta året och det är vi inte vana vid. I fredags fick farmor åka och passa lilla Julia, pappa kunde inte vara ledig och mamma har vabbat mycket och hade några viktiga uppgifter på jobbet. Så farmor fick rycka in - och det gjorde jag så gärna. Vi hade en mysig dag, det blev mycket pyssel och filmtittande, är man sjuk måste man få titta på film.


Mitt ljuvliga hjärtegull


Idag fick Julia komma till farmor och farfar för pappa skulle serva bilen och mamma var inte riktigt bra (det ska snart komma en liten bebis). Julia har nog inte hämtat sig riktigt än men vi gick ut en stund och matade fåglarna och plockade snödroppar. Och så pysslade vi, det är något hon älskar.

En koncentrerad liten sötnos.

Snödroppar i loppad vas för en femma.

Det har varit gott att umgås med Julia och nu är det arbetsdag imorgon igen!

Ha en fin ny vecka, kära vänner!

Kram

onsdag 19 februari 2014

Jord under naglarna

Nu är våren på gång, tidigt är det dock. Snödropparna blommar och även krokus i gynnsamma lägen. Jag har äntligen grävt ner mina hyacintlökar under buskarna i trädgården och hoppas på att de blommar nästa år. Inte visste jag att jag hade så många hyacinter i december månad!

Pelargoner och streptocarpus har jag börjat plantera om, det får bli ett par krukor varje kväll så får vi se om jag hinner/kommer ihåg alla, det vill gärna komma något roligare emellan. Inga bilder blir det för det är fortfarande mörkt när jag kommer från jobbet på kvällen.

Så nu är det jord under naglarna och nagelvård behövs, måste nog skaffa något läckert vårlack!

Ha det fint, kära vänner!

Kram
Eva

söndag 16 februari 2014

Det blåser och regnar

Nu har det varit stughelg och rejält med blåst och regn hela tiden. Jag tycker om när det blåser vid havet (inte på sommaren när man ska bada), njuter av att gå påpälsad vid havet, det är något särskilt.


Bryggan vid barnbadet har blåst sönder i vinter. Hoppas den blir lagad till jag ska bada där med mina små.

Snart kommer vi att vara här på helgerna så jag har städat och fixat en hel del och känner att nu är det klart för att samla familjen här. Vi är ganska många de flesta helger och i badrummet ska det finnas plats för både pall och potta. Så jag sydde ett förhänge till handfatet av en tygbit jag hittade. Det blev bra och nu kan pallen och pottan gömma sig där bakom. Måste bara inhandla ett tyg som är snyggare och passar bättre.Glasljusstakar är köpta på Nille, billigt. Temuggen har jag fått av mina barnbarn. Det är en riktig farmor/mormorsmugg.

Imorgon är det ny vecka igen. Ha det fint, kära vänner!

Kram
Eva

fredag 14 februari 2014

Hjärta


Ett stort hjärta fyllt av värme och kärlek till er alla fina bloggvänner! Ni är rara, vänliga och roliga och ger mig stor glädje. Önskar er alla en fin dag! Själv åker jag till stugan och firar helg, längtar, längtar.

Hjärtekramar
Eva

onsdag 12 februari 2014

Grabbskötsel

Nu är jag frisk från min förkylning men grabbarna på jobbet är klena så de går här och snorar och hostar fortfarande. Jag tog en tur till Ica Maxi och inhandlade en Mix & Go och många goda frukter och vaniljyoghurt. Nu matas de med goda drinkar och förhoppningsvis blir de pigga och glada snart.

Himmel, så gott det var, jag tror jag skulle kunna leva på drinkar!

Kram
Eva

måndag 10 februari 2014

Förkyld

Nu är jag vrålförkyld! Till vilken nytta?? Än så länge är jag på jobbet, får se hur länge jag orkar vara här.
Bilden hittad på nätet.
Jag önskar er alla en fin start på veckan och en trivsam dag - utan förkylning!

Kram
Eva

fredag 7 februari 2014

Nu är det fredag!

En av årets jobbigaste veckor på jobbet börjar ta slut - hoppas jag slipper jobba imorgon. I måndags morse tänkte jag på denna veckan med fasa men det har gått bra och nu är den snart över.
Bilden är Interfloras.
Önskar er alla fina vänner en trivsam och avkopplande helg!

Uppdatering: Det blir ingen ledig dag imorgon! Jobb, jobb, jobb!

Kram
Eva

söndag 2 februari 2014

Mormor hela helgen

Tidigt igår morse kom Lille Arvid, 9 månader, till oss för att stanna kvar till i eftermiddag. Han har aldrig varit hos oss utan sina föräldrar så jag var lite orolig för hur det skulle gå. Denna lilla ljuvliga unge äter som en häst, sover som en gris och dessemellan är han go och glad. Kanske att morfar tyckte att han var lite mormorig för han skrek när han inte såg mig. Mig gjorde det inget för jag fick mjuka kramar när jag kom från toaletten - enda stället han inte var med mig.
Underbara unge, jag älskar dig!
Min blogg skulle handla om inredning och trädgård hade jag tänkt. Men det har mest blivit om barnbarn och jobb. Det är så mitt liv ser ut för tillfället. Ni som har era barnbarn på nära håll vet ju hur det är.

Ha nu en fin start på veckan, kära vänner!

Kram
Eva