lördag 25 april 2015

Grattis Arvid

Idag är det mellanbarnbarnets tur att fylla år. Lille Arvid blir 2 år! Jag har "pratat" med honom i telefonen idag och när jag hör hans röst längtar jag ännu mer efter honom. Men vi ska till honom på kalas imorgon och då ska vi gosa och leka och jag får träffa mina andra två barnbarn också. Det blir en fin dag!
 
 
 
 
Den fina vårvärmen vi hade i veckan försvann och det blåser kalla vindar och idag kom också ett kallt regn. Det gör inte så mycket, jag har tagit hand om inomhussysslorna med gott samvete, värmen kommer tillbaka.
Igår sådde jag Rosenskära, en ljuvlig blomma. Jag är alltid sen med sådden av den blomman vilket innebär att de blommar så sent för mig men nu är fröna i jorden och jag hoppas på blomning i normal tid.
 
Ha en fin helg, kära vänner!
 
Kram
Eva

lördag 18 april 2015

Grattis William

Då var det minsta barnbarnets tur att fylla år, William blir 1 år idag. Han lyckades hålla sig över Julias födelsedag så de fick var sin dag, men än så länge får de ha kalasen ihop. Imorgon blir det kalas. Grattis lille gullegris!
 
 
 
 
 
Vi är i stugan till imorgon, inga barn har varit här så det har såpskurats golv, sytts gardiner och kuddar, städats och promenerats. Det har varit lugnt och trivsamt. Sådana helger behövs ibland.
 
Ha en fortsatt fin helg, kära vänner!
 
Kram
Eva

fredag 17 april 2015

Grattis Julia

Idag fyller mitt äldsta barnbarn Julia 4 år. Vilken lycka den dagen för fyra år sedan när sonen ringde och sa att en liten Julia är född!
 
 
 
Imorgon fyller hennes lillebror 1 år. På söndag ska vi till dem på kalas.
 
Tack mina kära bloggvänner för fina hälsningar som värmer! Stundtals grips jag av förtvivlan för att min mamma inte finns längre - trots att hon var trött, sjuk och nästan 97 år.
 
Kram
Eva

söndag 12 april 2015

Så är det ...

Min mamma har gått bort, jag har inga föräldrar längre. Min syster och jag var hos mamma när hon somnade in och vi hade telefonkontakt med våra bröder. Det var fint. Nu är det vi syskon och vi ska hålla ihop.


 
 
Lilla Julia och jag har sytt dockkläder idag, underbara lilla flicka som klippte och mätte efter bästa förmåga.
 
Ligger lite lågt med bloggen en tid.
 
Kram
Eva

torsdag 2 april 2015

Då var det nästa

Idag är det sonens tur att fylla år. Min förstfödde blir 34 år. Han är mig så kär och han är pappa till våra två barnbarn, Julia och William. Fantastiskt duktig i sitt yrke och även en av mina chefer.
Grattis älskade pojk! Vi ses i stugan!

-----

Sista jobbdagen på några dagar, det känns riktigt skönt, och påsken firar vi i stugan. Så nu vill jag önska alla mina fina bloggvänner en riktigt

GLAD PÅSK!

Kram
Eva