lördag 24 november 2012

Amaryllis och vår

På Ica Maxi såldes amaryllis i röd cellofan och rosett av plastsnöre för 19,90, var nog ingen som ville ha den med en sådan dekoration. Men jag ville! Tog bort dekorationen och satte den i en liten terrin så blev det bra och den kommer att blomma i adventstid. Billigt och fint, det är roligt!

Marie med bloggen Nostalgi och Romantik visade för en tid sedan i sitt rosa inlägg armband som hon skulle ta med till marknaden hos Violan. Jag blev så glad i det rosa, vårliga armbandet så jag beställde ett av Marie och nu har jag fått det. Så nu har jag ny flärd till våren! Tack Marie, det är så fint!

Jag har satt ny klädsel på våra köksstolar, behövs lite uppfräschning inför julen. Försökte ta några bilder men det är ju å trist ljus så jag visar inte nu, kanske nån annan gång.

Imorgon ska vi ha granjakt!

Ha en riktigt fin kväll, alla rara!

Kram
Eva

11 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Gokväll gumman...Blir ju jättebra me amaryllisen!!...fiint armband...här ingen skål ikväll heller för det är jobbdygn:)...får ta igen det om en vecka på kanarieöarna..kram fina du...Gunilla

A House With A View sa...

Men vilket fynd!!! Det var billigt och så fint det blev i din terrin!!! Jättefint armband också, vackert!!

Kraaaaam aka

Margareta sa...

Hej!
Vilket amaryllisfynd.Det gäller bara att se det som finns innanför förpackningen.Visst är det fina blommor.
Armbandet var också jättesnyggt.Man kan nog ha det i juletid också.
Lycka till imorgon att hitta den finaste granen.
Jag tittar varje dag,när vi går i skogen, om den perfekta granen möjligen finns där.... det är inte så noga i verkligheten.

Ha en fortsatt bra helg!
Kram Margareta

Annas röda stol sa...

Vilken bra affär du gjorde på Ica... Amaryllis är en lite märklig lökväxt.Först växer så det knakar sen blommar med de underbaraste blommor.Sen vissnar blommorna och har man tur så kommer det en ny direkt,som gör om samma sak..Häftigt. Armbandet är så fint med sina pärlor. Ha en bra kväll. Kram Anna

Blockethuset sa...

Vilket amaryllisfynd!! Blev ju riktigt fint..
Kramis

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Hej!
Jag älskar amaryllis!
Så sött armband och ha en skön Söndag!
Kram Anette

Fröken Tindra sa...

Den amaryllisen var ett riktigt fynd. Tror jag såg något liknande i en ICA-butik härom dagen men den var lite utslagen och ful i kanterna så jag hoppade över det inköpet. Men det var lite frestande med det priset. Vad enkelt att bara klä om den lite. Blev ju jättebra!
Armband kan man aldrig ha för många av!!
Lycka till med granjakten idag! Låter riktigt kul!
Kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas du hittade gran idag, vi högg adventsgranar igår. Så fint armband, jag är också svag för rosa.
Kramar
AnnaMaria

Rosa i huset i vitt sa...

Bra fynd...och vilket fint armband
kram Rosa

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Hihi...:) så roligt! Det är en alldeles speciell känsla när någon visar något som jag gjort. Pirrar liksom lite i magen, och man blir glad som ett barn. Tack snälla du! Jag hoppas du kommer ha mycket användning för det.
Amaryllisar är en jättehäftig blomma tycker jag. Jag brukar köpa lite olika varianter. Det finns ju så många fina... Hoppas du får njuta länge av din.
Kram
Marie

Nina sa...

Vilken fynd med amaryllis. De är tok för dyra normalt tycker jag ... speciellt när man vill ha en i varje rum. I Ed tar blomsteraffär 69 - 99 -129 kr/ per blomma. Jag tror nog att jag får ta en tur till något större ställe - annars blir blomboken ruinerad.
Kram