måndag 6 maj 2013

Klänning(ar)

Vilken tid det är nu, det händer så mycket i naturen, men det är stressigt, mycket ska göras. Vet inte hur jag ska hinna blogga och sköta trädgården. Jobbet som tar musten ur mig (även om jag trivs väldans bra med mitt jobb), barnbarn som jag ger så mycket tid jag kan för det är viktigast i världen och stundande bröllop i familjen. Bara trevligheter men prioriteringar får ändå göras. Trädgården får ligga i vila, bara mina rosor vill blomma är jag nöjd.
Idag sprang jag in på MQ och bad om hjälp att hitta en klänning till bröllopet. Det blev två stycken, jag kunde inte välja. Kan inte visa mig i dem efter en hektisk jobbdag så de får hänga på galge, dessvärre blir det ingen rättvisa men men .....
Faktiskt var den jättesnygg på kroppen.

Köpte en sjal som ska draperas annorlunda än på bilden.

Mörkblå och vit. Lutar åt att jag väljer denna.
Känns skönt att ha två att välja på, mina flickor får bestämma åt mig. Kanske, kanske jag visar mig i dem nån gång på bloggen.

Helgen som gick njöt jag av lilla Julia, vädret var dock inte så njutbart. På torsdag ska jag njuta av lille Arvid. Med barnbarnen känner man att mycket annat är oviktigt.

Ha riktigt härliga vårdagar, kära vänner!

Kram
Eva

21 kommentarer:

"Hemmet är min vrå" sa...

Visst är det fullt upp, jag tror alla känner så nu, man vill ju så mycket, allra helst denna tid. Bloggen får bli lite som det blir med eller hur? Jättefina båda klänningar, blir nog bra vilken du än väljer. Ha en fin kväll. Kram Mimmi

Miruschka sa...

Jag lutar nog åt den sista också, även om båda var snygga. Du vet väl att "allt klär en skönhet";)

Lykke kom idag och ska stanna en vecka, himmel vad jag har skrattat åt henne idag!! Hon pratar konstant och har så gulliga miner och gester, man kan inte annat än bli glad:)

Kram♥

Här är gudagott att vara ! sa...

Tycker att du prioriterar så rätt !
- När barnbarnen kommer så släpper man allt annat ! Sen blir det att vila när dom åker hem ;)
- Bägge klänningarna var ju jättefina!...Och allt klär ju en skönhet så du kommer att vara så fin oavsett vilken du väljer !
♥ Tack fina du för dina hälsningar !
Sköt nu om dj och tänk på dej själv också !
Kram Anneli

Gunillasljusglimtar sa...

Jättesnygga klänningar,lite kul kanske med vitt o svart även om jag tyckte den svarta var riktigt snygg också! Jaa dessa barnbarn,nu har vi träffat sex av dom på tre dagar,helt otroligt! Mina äldsta spelat boll här borta,så kul att se dom ♥ Ha det gott nu gumman tack för titten ♥ Kram Gunilla

Monika sa...

Hej bästa DU!

Du blir en kalaspingla i vilken du än väljer! :o) Supersnygga båda två!

Håller med! När barnbarnen finns i närheten gör det inget om allt annat står och faller :o)

Dom växer så snabbt så det är bara ta vara på alla guldstunder :o)

Lugn bara lugn! Djupa andetag nu :o)

Kramar
Monika

Annas röda stol sa...

Jättesnygga klänningar!! Svårt att välja :) Du får väl göra som de världsvana och byta i halvlek ;)) Förstår att du har mycket att stå i nu. Du ska ju oxå hinna njuta av dina barnbarn, allt sånt är viktigast. Kramkram Anna

Unknown sa...

Vilka härliga klänningar, o vad underbart med barnbarn passa på att njut. Ha en skön dag kram Beijan

Äppelblom sa...

Du kommer att bli jättefin på bröllopet, vilken klänning du än använder.
Nu ska jag åka till en av mina döttrar och hjälpa till med trädgårdsarbetet innan det blir för varmt.
Ha det gott och kram!

annika sa...

Visst är det mycket nu så det gäller att prioritera. Klart att de små är viktigast. Kul att hitta två klänningar som man gillar och det blir bra att fråga döttrarna om råd. Du blir säkert fin i vilken som.
I dag har vi sommarväder! Helt underbart.
Klart att ni hänger på till Danmark någon gång. Det är verkligen inspirerande och kul. Så många glada och trevliga människor som man träffar.

Kram
annika

Rosa i huset i vitt sa...

Snygga klänningar bägge två
ha det bra
kram Rosa

Annes vita rum sa...

Snygga klänningar båda två,men den sistnämnda röstar jag på:)Visst är det härligt nu,kan man stoppa tiden ett tag? Samma här med barnbarnen,jag hänger med dom så mycket jag bara kan och njuter i fulla drag av den minsta som snart börjar på dagis,och då blir det inte så mycket.. Glöm inte att ta det lite lugnare med jobbet vännen..kramizar

Gunillasljusglimtar sa...

Tack fina vännen Eva...Du tänker alltid på mej♡ känner också att det är mycket..men jag vill såå gärna vara i farten. ..i morn är det far som vill ha hjälp! Hur är det med din mamma...har hon sett lille Arvid tro? Kram på dej ♡ Gunilla

Prinsessorna på Bellevue sa...

Jättefina klänningar och underbart att få njuta av barnbarnen! Rosorna blommar nog ändå... :)

Kraam
Petronella

Maria sa...

Finaste...
Jag förstår att du har mycket att stå i! Men så länge tillvaron blandas med finheter brukar det ju kännas lite lättare att orka med. Jag tycker ofta att roligheterna samlar ihop sig för att sedan komma på en och samma gång.

Apropå klänningsval så är jag fullkomligt övertygad om att du kommer att vara lika fin, oavsett vilken klänning du väljer! Min favorit är den understa, gillar mönstret jättemycket!

Försök nu att finna stunder för återhämtning vännen! Här har vi också en trädgård som fått stå tillbaka (som de flesta år) för andra saker som varit viktigare.

Jag hoppas att du får njuta av vårsolen och dina älskade barnbarn!
Här har barnen lediga från skolan nu, i fem hela dagar. Det är skönt!

Största kramen♥

Black Iris sa...

Ja, nu har den tiden kommit när man har så lite tid till bloggandet.
Ursnygga klänningar du fått tag på. Jag önskar jag kunde bli snygg i en klänning men min kropp är inte skapt till annat än tält tyvärr :)
Du frågade om loppisar runt Göteborg, och jag minns inte om jag svarat dig.
De vi besökte den dan var Holmens, Emmaus på Hisingen och Pingstkyrkan i Kungälv..
Det finns en app på telefonen som heter Loppisappen och där kan man se alla som finns med öppet-tider och adresser. Suverän app..

Kram Maidi

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Jag håller på den första..men dom var väldigt fina båda två !! Va skönt att vara klar med klädseln (snart ). Så spännande det måste vara..har svårt att förstå att detta kan hända mej en dag.

kraaaam

Inger sa...

Mycket roligt du har framför dig!
Kram

Melody and M.E sa...

Fina klänningar! Den blå stod jag och höll i på MQ i förrgår, men hann inte prova den! Hoppas vi får se den på dig, men det sparar du kanske till efter bröllopet.
Här njuts det av barnbarn för fullt i flera dagar. En femåring och en 4 månaders kille som ska sysselsättas, medan deras mor gör sin uppsats!
Ha det gott!
Melodys matte

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

MQ har mycket fint, fina bägge klänningarna du valde. Kanske jag håller lite extra på den första. Du kommer bli jättefin vilken du än tar.
Kramar
AnnaMaria

kavallinskan sa...

Vilka snygga klänningar, gillar den sista mest! Jag måste också leta mig en fin klänning att ha på sommarbröllopet jag är bjuden på.
Kram viktoria

G:a Affären sa...

Båda klänningarna är så fina! Den blå har också så fina detaljer. Du kommer att vara så fin på bröllopet!
Du gör helt rätt prioriteringar och rosorna blommar säkert! Min trädgård låg i träda under fyra år, nu har jag krattat fram en hel del som inte visat sig under de här åren.

Tack för din kommentar hos mig idag, det var uppskattat.

Varm kram från mig,
Cia