söndag 16 mars 2014

Ibland hinner man en hel del

Under veckan som gick har jag inte haft så mycket datortid - utom på jobbet förstås. Har jag tur kommer min nya dator imorgon och då blir det spännande att få igång det hela. Eftersom våren är här kanske det inte blir så långa stunder vid datorn, jag bloggar när jag hinner, men tittar in hos mina bloggvänner så fort jag kan.

I tisdags förmiddag tog jag ledigt och passade lille Arvid för hans mamma skulle göra en tenta. Vi hade det så fint ihop och en rejäl promenad hann vi med i det vackra vårvädret. Jag blir så varm av lycka när jag ser att Arvid blir glad när jag kommer, mitt lilla hjärtegryn. - Och lilla Julia har ringt till farmor och längtar, det gör ont att jag inte kan ge mina barnbarn så mycket tid som både de och jag vill. Men snart är vi tillsammans i stugan på helgerna. Och snart, snart kommer ännu ett litet barnbarn!

Idag hade våra vänner födelsedagsfirande så det blev några timmars promenad utan vännerna. Vädret var fantastiskt även om vinden var kall. Det gav energi så nu har jag krattat trädgården och delat alla snödropperuggar, jag vill ha stora mattor av snödroppar och det blir det förhoppningsvis om några år.


Jag har beställt några påskägg från Marie och de kom i veckan. Måste visa det ena som liknar lille Arvid med sin lilla lugg i pannan och glada leende, de andra äggen visar jag en annan gång. De flesta av känner nog till Marie och hennes vackra, välgjorda saker,  men om inte .... finns hon här.

Känner mig lite trött efter en heldag ute i vårvädret så det är gott att falla ihop i soffan. Jag önskar er alla en riktigt fin vårvecka! Och TACK för att ni är så fina vänner och lämnar så rara kommentarer!

Kram


11 kommentarer:

Anonym sa...

Dessa underbara barnbarn, vi hade besök igår... det känns härligt.
Ha en bra vecka!
Kram Birgitta

Rutiga pricken sa...

Ja, det måste vara lycka att få rå om de små barnbarnen.
Vi har också haft fint väder om än lite kall vind, precis som du skrev, så lite arbete i trädgården har jag gjort. Det tar på krafterna:)) så jag ska också falla ihop i soffan nu.

Ha det gott!!
kram lisa

Fröken Tindra sa...

Vad mysigt att du iallafall fick en stund med Arvid. Hoppas att du får många så´na med barnen fram över!
Fint ägg! Jag har långt i från kommit i gång med mina. Och ditt armband... Pinsamt! Men jag skall! Snart!! Jag lovar.
Lyxigt, skall jobba hemma i morgon och på tisdag. Så himla skönt!
Kram på dig!!

Annas röda stol sa...

Så mysigt du har med dina barnbarn och sen ska du få ytterligare en sån fin gåva:) Ha det fint vännen. Kram Anna

Jenny sa...

Hej Eva!
Härligt att få tid med sina barnbarn:) Mysigt att du snart får ett till!

Ett sånt rart litet påskägg du köpt av Marie.

Ha en trevlig kommande vecka fina du!

Kraam Jenny

Maria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria sa...

Vilket sött litet påskägg!!! Förstår att du önskar att du hade mer tid tillsammans med dina barnbarn... så kan jag också känna gällande Doris!

Det låter som om ni har haft en fin helg med vacker väder! Här har vi tagit hand om en kräkandes dotter och så har vi kokat massor av vatten. Igår gick nämligen flera larm ut om att avloppsvatten har läckt ut i de kommunala vattenreservoarerna och att vattnet därför inte får drickas som det är. Nu återstår att se om det är därför som dottern varit magsjuk.

Önskar dig en skön och trivsam start på det nya veckan! Och så hoppas jag att du får lite tid över så att du får träffa dina älskade små hjärtat!!!

Ta hand om dig raraste!
Kram♥ Maria

Monika sa...

Hej fina Vän!

Tack för gulliga kommentaren :o)

Marie gör alltid jättefina saker. Hon är så noggrann och man ser att hon lägger ner arbete på det hon gör. Jag har också några saker jag köpt av henne. Bland annat ett tyghjärta som jag köpte för kanske 7 år sedan.

Längtar också efter barnbarnen. Nu har den yngre fått vattkoppor så det lär ju dröja ett tag innan jag kan träffa dem. Har själv inte haft vattkoppor.

Här krånglar också datorn. Idag har jag fått jobba på ordentligt för att ens få den att starta. Ett tag hade jag sån god lust att öppna fönstret och bara kasta ut den. Hihihi, kanske var de hotet om det som fick den att starta till slut ;o)

Skämt å sido. Allt krångel får en verkligen att tappa lusten att blogga. Men jag tjurar mej väl fast ett tag till :o)

Idag startade vi på -15 grader. Bara det blir varmare o solen börjar gå längre upp på himlen så tar jag nog vårpaus från bloggandet skulle jag tro.

Ha det nu så fint och så hoppas jag du får massor av tid för barnbarnsmys framöver!

Varm kram
Monika

Monika sa...

Just det! Här kommer surrhumlan igen! ;o)

Kan du mejla din adress till mej. Varför får du veta sen! ;o)

mittidyllien@gmail.com

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Och jag har beställt ägg till Hugo av Marie, hon gör jättefina!
Så roligt och ha barnbarnen hemma ibland, men det är knepigt med tid när man jobbar.
Kramar/AM

Melody and M.E sa...

Förra året gjorde jag egna ägg, men i år får det bli köpta till barnbarnen. Det här är första året vi vet att ett av barnbarnen har diabetes, men han hade det säkert redan förra påsken. Minns hur ont i magen och hur illa han mådde när de hade hittat sina ägg och ätit upp sitt godis. Ska titta in hos Marie nu!
Önskar dig en fin vecka!
Kram M.E