onsdag 1 juni 2011

Vuxna män!

Ja, nu börjar en långledighet för många men inte för oss. Denna tiden har vi en enorm press på oss, många vill ha sina båtar sjösatta nu och vi jobbar till bristningsgränsen. Men jag som är äldst och "visast" försöker stävja både kunderna och killarna, men det är inte lätt denna årstiden (dessutom jobbar jag själv 60 tim/vecka) och det är ju jobbet som ger oss mat på bordet. Jag älskar mitt jobb och vi har fantastiskt roligt tillsammans - vi är ett härligt team - även om det är för mycket jobb.
Nu är det inte enbart båtar och båtmotorer vi pysslar med utan mycket annat också, bl a vuxna mäns leksaker. 4-hjulingar är SÅ roligt att leka med och när man leker för våldsamt går de sönder och då kommer de till oss. Men göra rent dem innan lagning är tråkigt så de vuxna männen betalar för att få sina leksaker rengjorda också! Visst är det fantastiskt!

Vuxna mäns leksaker!
Eftersom ingen ledighet beviljas nu (!) blir det en sommarfest för personalen och deras familjer på lördag kväll. Jag misstänker att kvällen inte blir så sen, alla är ju trötta men det är viktigt att vi har en mysig stund tillsammans utan jobb just nu.
Bloggvänner, läs inte detta som en klagan, jag NJUTER varje dag jag går till jobbet!
Ha en härlig helg kära vänner (jag kommer att träffa barn och barnbarn också under helgen!)
Kram
Eva


8 kommentarer:

Fru C sa...

Vi har en fyrhjuling i familjen så jag FÖRSTÅR vad du menar ;p

Hoppas även du hinner med lite ledighet i helgen!

Kramar//Carolina

Gunillasljusglimtar sa...

Gomorron! Tror säkert du älskar ditt jobb men gnälla får man väl lite!
Hoppas du får en riktigt go helg ha det skönt nu! Kramis Gunilla

Ewa`s Galleri sa...

Tar det verkligen inte som en klagan ,utan att du är lyckligt lottad som har ett jobb du älskar
Ha en riktigt rolig personalträff

skifferhuset sa...

Haha ja den var skiten! Men kul har de nog haft! Roligt med en sommarfest för anställda, brukar vi oxå ordna emellanåt, de behöver piggas upp!Ha nu en skön helg! Och förrseten när du kommer till Mellerud så vore det kul om du vill ha en fika hos mig! Kram Iréne

Käranån sa...

Jaa du, vad säger man, män och deras leksaker är nåt man kanske inte alltid förstår sig på! Ibland gör det gott att få gnälla lite fast men älskar sitt jobb! Ha en skön helg!

Linda sa...

Ja, min man har också en "leksak", men sällan är den så smutsig. Han använder nog faktiskt sin mest i skogen!:)

Låter som om du har mycket jobb, då är det nog A och O att man trivs, annars skulle det aldrig funka! Men jobba inte ihjäl dig. Njut av dina lediga stunder!

Kram Linda

Anonym sa...

Min älskade mamma sa alltid "män utvecklas tills de är 7 sen blir bara leksakerna dyrare och dyrare". Många gånger kan jag hålla med i detta :).

Grattis i efterskott ser att vi nu har samma "leksak".

kram cia- farfarsstuga

Pia sa...

Hahaa, du kan se ditt jobb ur en hääärlig synvinkel! Men 60 timmar i veckan??? Huuu då!

Tur att det finns dem som sköter om vuxna mäns leksaker - liksom om dem själva också!

Kramis!
-Pia-