tisdag 28 oktober 2014

Pinterest

Jag tittar på Pinterest, lite roligt att titta på kläder och blir vansinnigt sugen på att handla mer och mer. Men jag måste besinna mig!

Så här skulle jag vilja se ut när jag går till jobbet:

Nu passar det inte riktigt att vara tjusig på mitt jobb, men vissa dagar piffar jag till mig - mest för min egen skull.

För övrigt är det ett härligt höstväder och helgen har bjudit på ett alldeles underbart trevligt 50-års kalas hos nära vänner. Några bilder blev det inte - varken på fina vänner eller god mat. Därför lite bilder från Pinterest.

Ha en fortsatt fin vecka, rara bloggvänner!

Kram
Eva

12 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja tack! Bild två skulle jag vilja ha alla kläderna, eller iofs allt du visar. Jag har ju förmånen, eller om det ev är en oförmån att jag kan ha vad som helst till jobbet. Pyjamas funkar om jag är säker på att jag inte ska ur bilen på vägen, fniss.... Har provat det en gång och gör inte om det, total katastrof.
Kramar/AM

Här är gudagott att vara ! sa...

Visst piggar det upp med nya kläder, eller ett besök hos frissan.
Man behöver "skämma bort sej " lite ibland. -Och fast än jag inte längre kan jobba och är sjukpensionär, så vill jag ibland klä mej och sätta på lite mascara på morgonen som att jag skulle på jobbet...Man känner sej konstigt nog lite piggare då ;)
- Underbart att din mammografiundersökning gick bra ♥
Varma kramar/ Anneli

mormorstorp sa...

Lite nya kläder blir man alltid glad av. Det känns skönt att veta att det finns något skapligt i garderoben ifall det skulle dyka upp något festligt i agendan... ;)
På mina jobb har det aldrig varit läge att klä upp sig, ganska skönt med arbetskläder trots att man blir rysligt trött på dem.

Ha det gott!
Annica

Anonym sa...

Tycker också att det är kul med kläder, kunde inte låta bli utan visade lite jag har köpt.
Snygga kläder du visade, det är kul att kolla runt lite.
Ha en bra kväll!
Kram Birgitta

Yvonne Blom sa...

Snygga kläder du hittat - men visst är det så att man inte bara kan handla allt. Tyvärr har det blivit lite så att som passionär behöver jag egentligen inte alls så mycket nytt. Går ju mest här hemma och drar. Men vackra kläder är mysigt och jag gillar ju Gudrun Sjödéns
Ha det alldeles underbart fint!
Kram

Solstrimmor sa...

Vi har tydligen helt samma smak du och jag! Skulle med glädje vilja ha alla! Är ingen slit och släng-människa så allt jag har använder jag flera år. Har man en viss okomplicerad stil går det jättebra. Billigt blir det också!

Må gott!
Kramar från Eva-Mari

Loppisälskare sa...

Har inte vågat mig in på Pinterest, man hittar ju så mycket fint där och får så mycket idéer som man ju redan har så det räcker och blir över. Det var en helt underbar lila färg...
ha det fint!
Kram RosMarie

Annas röda stol sa...

Ja tack!! Snyggt med stickat, här får vi känna av höstkylan idag mot igår med 15 grader varmt :) Fin dag till dig. Kram Anna

HönaPöna sa...

Snygga outfits... Som förskollärare klär jag mej inte så uppklätt, mer slittåliga och bekvämt. Vad jobbar du med?

Inger sa...

Håller med, viktigt att vara fin för sin egen skull!
Kram

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Jamen visst är pinterest en fantastisk inspirationskälla! Jag har inte heller ett jobb som kräver piffiga kläder men det är som du säger, lite roligt ibland för sin egen skull bara.
(psst...japp svamparna i dukningen var riktiga)

Kraaaam

Annika Christensen sa...

Hade passat mig också. För det mesta jobbar jag hemma så det blir ofta trädgårdskläderna men lite nytt i garderoben hade suttit fint.
Ha det gott
Annika