måndag 3 november 2014

Måndag kväll

Som vanligt har helgen gått med en rasande fart trots att jag var ledig även på fredagen. Dottern, lille Arvid och jag hade en så fin dag när vi hälsade på min mamma. Träffade också min rara svägerska.
 
Resten av helgen var vi i stugan där Julia och William och deras föräldrar gjorde oss sällskap. Julia är en pigg och glad liten flicka och William, 6 månader, vill gärna vara där storasyster är. Vi har en känsla av att han kommer att bli en riktig liten buse, det gillar vi - även om man kan bli lite trött när det är full fart.
 
Till stugan tog jag med den fina vinsten från Birgitta, två sittdynor i fårskinn. Passar så bra till stugan då det kan vara lite kallt om rumpan innan värmen har kommit igång. Julia och jag gillar att gå på picnic och då är de också perfekta att ha med att sitta på. Tack snälla Birgitta, jag uppskattar dem så mycket! Titta gärna in hos Birgitta, hon bjuder ofta på härliga recept, inga krångligheter men gott blir det. Dessutom har hon en fantastiskt vacker trädgård!
 
 
Alla rara, jag önskar er en fortsatt fin novembervecka!
 
Kram
Eva

18 kommentarer:

Maria sa...

Men hoppsan, jag ser nu att jag har missat ett inlägg... och som respons på det förra vill jag tacka även dig som alltid är en sådan rar, vänlig och (och som jag uppfattar det) rak bloggvän här ute i cyberrymden!♥

Det låter som om du har haft en väldigt skön och trivsam helg! Jag förstår att du fick många fina timmar tillsammans med dina älskade barn och barnbarn!

En turgumma är du också som lyckades med att få ytterligare en vinst! Fårskinnen ser väldigt mysiga ut och jag kan tänka mig att de blir perfekta för dina och Julias picknickar! Ska vid tillfälle kika in hos din bloggvän!

Ha nu en väldigt fin vecka vännen och ta väl hand om dig!

Stor kram♥ Maria

Miruschka sa...

Håller med föregående om att du är en fin bloggvän, du lämnar alltid så fina kommentarer efter dig!
Ha en fin vecka:)
Stor kram♥ till dig från mig

Maria i huset mellan skogen och sjön sa...

Tack för din fina kommentar hos mig!

Vilka härliga sittdynor! Jag förstår att du blev glad över den vinsten! De blir ju perfekta att ta med på picnic med barnbarnet!

Kram Maria

Solstrimmor sa...

Grattis till både de fina fårskinnsdynorna och till myshelgen med dina käraste!

Hoppas din vecka blir fin också!
Kramar från Eva-Mari

Black Iris sa...

Javisst går tiden fort och speciellt då helgerna. Idag är det så himmelens grått och trist så jag tror jag kurar ihop mig i soffhörnan.
Ha det så gott själv nu..

Kram Maidi

Gunillasljusglimtar sa...

Grattis Eva till så fin vinst!!! Letar efter mina såna fast gråa till köket,hihihi..Hittar dom inte! Örehöna kan man kalla mig:) Myys med barn o mamma då förstår jag ♥ Kram Gunilla

Anneli sa...

Vilken fin vinst, så perfekt nu i höst och vinter.
Tiden går fort när man har roligt som det heter, och en så mysig helg då går det extra fort kan jag tänka mig.

Varm kram till dig nu,
Anneli

Inger sa...

Så skönt med fårskinn, vilken tur du hade.
Kram

Annica sa...

Grattis till fina vinsten!
Så snyggt och skönt med fårskinn! Jag gjorde dumheten att köpa ett renskinn...det hårade så till den milda grad att det åkte ut på verandan... Passar bra för katten att ligga på. ;)

Ha det gott!
Kram Annica

Annika Christensen sa...

Det var fin dynor perfekt nu till vintern.
Ha det gott
Annika

Unknown sa...

Vilken tur du har, både att ha en underbar familj och vad gäller vinster. Stort grattis till dig fina bloggvän!
Ha det gott! Kram

Unknown sa...

Såg att även jag missat ditt tidigare inlägg.
Tack detsamma kära Eva! Du är en fantastiskt fin bloggvän, har alltid fina och vänliga saker att säga mig. Du är dessutom så klok och ger mig ibland nya infallsvinklar till mina tankar och åsikter. Tack Eva! Det är så härligt att vara din vän i cyberrymden!
Kram

Rost och rädisor sa...

Grattis till vinsten. Säkert sköna både inomhus och i bilen också.
Kram Anette

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis, så härliga dynor. Perfekt att dom var runda också. Och nog blir man trött!! Hugo är drygt 10 månader nu och himmel vilken fart. Full fart och sen ligger han på laddning (sover) och så full fart igen....
Kramar/AM

Annas röda stol sa...

Grattis!!! Varmt och gott för rumpan. Fin kväll till dig vännen. Kram Anna

Här är gudagott att vara ! sa...

Hej fina bloggvän, och stort grattis till dom fantastiskt fina sittdynorna !
Dom passar ju perfekt nu när kylan och vintern är här. Vi har haft ett par riktiga vinterdagar nu, och det är så fantastiskt vackert ute. - Jag njuter för fullt av sol, minusgrader och ett gnistrande snötäcke.
Njuter gör jag också när man får samla familjen och det blir äntligen av i helgen. - Dom där småbusarna kan man undra var dom får sin energi i från... Man skulle vilja att dom delade med sej ;)
Önskar dej en fin helg, och sköt om dej !
Varma kramar / Anneli

Anonym sa...

Toppen att du gillade fårskinns dynorna, perfekta att ta med när man skall på picknick.
Just nu är här lugnt, barnbarnen sover så sött... i morgon blir det bus igen innan de åker hem.
Kram Birgitta

G:a Affären sa...

Så klart att just helgerna går med en rasande fart. Din helg i stugan var säkert härlig med mysigt sällskap. Och grattis till den användbara vinsten! Kul att Julia gillar picnic för hon är säkert ett roligt sällskap!
Tack själv goaste Eva för dina kommentarer, jag blir alltid så glad över dem! Jag är glad också över din blogg och att få ha dig som en fin bloggvän!

Varm kram från mig,
Cia