måndag 30 juni 2014

Dofter

Honungsrosorna kastar sig upp i äppleträden och blommor överdådigt och så ljuvliga honungsdofter! Mina New Dawn blommar också för fullt och sprider sin milda doft. Jag har rosor som inte luktar något och de är fina att se på men jag tycker om att sticka näsan i blommorna och insupa ljuvligheterna.  Igår kväll när jag var ute på min runda sprang jag förbi ett hus med honungsrosor och kände på långt håll den ljuvliga doften och jag sprang utmed en åker med klöver och även där doftade det ljuvligt. På kvällen när vinden stillar sig känner man så många härliga dofter i naturen, visst har vi det fint!
Nu hade jag tänkt visa några bilder på mina rosor men då gick det inte att hämta bilderna från kameran, jag var helt plötsligt inte behörig! Datorer begriper jag mig aldrig på!
 
Ha det riktigt bra, mina fina vänner!
 
Kram
Eva

måndag 23 juni 2014

Vad havet ger

Det blev en fin midsommar för oss, inget regn men lite kyligt i vinden så vi satt inomhus och åt sillen. Till kaffet hade jag gjort en variant på Pavlova-tårtan, smarrigt och enkelt. Midsommardansen förflöt under skratt och glädje och så många människor som samlades på platsen har det nog aldrig varit förut, det var så härlig stämning. Kvällen blev lugn för oss "gamlingar" då barn och barnbarn umgicks med sina vänner. Glömde helt bort att ta kort under midsommarfirandet.

Midsommardagen var sonen och en vän ute och plockade ostron som grillades med vitlökssmör. Mumsigt!

Ser inte så aptitligt ut - men det var gott!

Julia är nyfiken.
Då var det ny arbetsvecka igen, lite närmare semestern.
Ha det fint mina kära bloggvänner!

Kram
Eva

torsdag 5 juni 2014

Hänryckning och kopp

Nu är det en månad sedan jag gjorde ett inlägg så jag tänkte höra av mig i denna ljuva tid. Maj månad har varit helt fantastisk och juni fortsätter i samma spår (med lite nattliga regnskurar, helt perfekt). 
Nog försöker jag njuta lite av denna fina tid men jobbet är fortfarande lika krävande så mycket tid till naturupplevelser blir det inte. Min fritid vill jag nu tillbringa med familjen, det finaste jag har, och trädgården får helt ligga i träda, ser istället fram emot nästa år när jag kan få möjlighet att ta mig an det vildvuxna. Jag går på täta läkarbesök för säkerhets skull. Känns som jag ska klara sommaren, att få känna värme och kärlek från familjen är till stor hjälp.

Här är mitt minsta barnbarn William, får plats i en kaffekopp!Kära vänner, jag hoppas ni får en riktigt fin 6 juni och en underbar pingst i hänryckningens tid!

Kramar
Eva