tisdag 16 augusti 2016

Som vanligt igen

 
En dag i förra veckan var dottern, barnbarnen och jag på Töllås fårgård, ett trevligt ställe för både barn och vuxna. Barnen lekte med djuren och studerade blommor och grönsaker. Matsäck hade vi med oss. Uppladdningen av bilder fungerar så dåligt just nu så jag visar bara en bild på Arvid när han äter sin matsäck sittande på "kungatronen".
 
 
 
Älskade Arvid.


 Nu är semestern slut och det är som vanligt igen. När jag gick på semester var mitt skrivbord rensat och välstädat, när jag kom tillbaka såg det ut så här:
 

Är det inte någon som har gjort mitt jobb??
 
Det är så roligt att vara tillbaka igen och jag älskar mitt jobb och stortrivs med kollegorna. Jag har det bra!
 
Nu kör vi några dagar till sen är det helg igen!
 
Kram
Eva

8 kommentarer:

Inger sa...

Nä ingen semestervikarie där heller. Förstår att du var efterlängtad. Vilken fin utflykt ni gjort.
Kram

Browneyedgirl sa...

Skön känsla att tycka att det är okej att komma tillbaka till jobbet :) Trivas med sina arbetskamrater är så viktigt. Hoppas du får en fin dag :)

Maria sa...

Det är så härligt Eva att du älskar ditt jobb! Jag är också väldigt förtjust i mitt arbete, men i år har det varit lite segt att komma igång. ;)

Samvaro med barn och barnbarn är fint! Just nu längtar jag extra mycket efter mitt lilla hjärta!
Ta väl hand om dig!
Stor kram♥ Maria

Mycket annat & lite betong sa...

Wow, vilken tron att sitta och äta på!
Så dom har stökat till det på ditt skrivbord. Du har nog varit saknad.

Kram Agneta

Blommiga Rutan sa...

Så söt han är lille Arvid! Ja, att umgås med barn och barnbarn är verkligen mysigt .
Så roligt att du trivs med ditt jobb, tycker MSN hör alldeles för många som inte gör det, måste vara hemskt , man tillbringat ju mycket tid där.
Önskar dig en skön fortsättning på helgen
Kramar Anncathrine

Yvonne Blom sa...

Fin bild på Arvid i den fantastiska stolen!
Jag känner igen skrivbordets pappersmängd efter ledighet när jag arbetade som skolans administratör. Tur att vi gillar/gillade att arbeta för det tar ett tag att komma ifatt.
Jag har också haft mina funderingar på att bli vinterbadare. Skulle vara häftigt att testa. Går ju så länge det är isfritt åtminstone.
Ha det bäst och hämta krafter under helgerna!
Kram

Anonym sa...

Oj, så mycket papper du har att ta tag i, hade nog behövts en semester vikarie. Hos oss stänger vi när vi går på semester, men det är en hel del att ta tag i när man kommer tillbaka.
Ha en bra vecka!
Kram Birgitta

Gunillasljusglimtar sa...

Så kul att höra att du trivs så bra på ditt jobb, inte ofta man Hör folk säga tycker jag...Tack för titten hos mig.Är glad att det blir operation ska jag säga dig.Det går 'en lite på nerverna' hahaha...att ha ont jämt o svårt att göra som jag gjort förut.Härlig dag för er på gården! Kram Gunilla