tisdag 13 december 2016

Ingen Lucia!

 
 
 
Trots att det är Lucia idag har jag inte sett en endaste liten Lucia. Men jag fixade glögg och tilltugg till killarna på jobbet i morse. Det var verkligen uppskattat och vi hade en mysig stund innan jobbet drog igång. Ja, vi har det alltid bra tillsammans!
 
 
Willie kollar traktorn.

I lördags var lille Willie hos oss och det var full fart. Vi har en traktor från 50-talet efter min pappa, den är fortfarande i bruk och den var intressant. "Hur länge ska jag stå och vänta på att farfar ska köra?" sa han. Men vi vågar inte låta honom åka, det kan vara farligt med en så gammal traktor.


Älskade unge.
Vi var ute i skogen och kom till en bäck och Willie ville ha ekorrar. Jag förstod så småningom att det var kottar han ville ha för att kasta i "havet". Det höll vi på med länge.


Från Netto.
 
Igår var jag in på Netto. Det är ingen trivsam butik men ibland går jag in och rotar i lådorna och gör lite fynd. Nu hittade jag en kula med en lysande gran för en billig peng. Bilden gör den inte rättvisa.
 
Nu går det fort till jul och julklapparna är klara men inte inslagna, det är roligt att göra fina paket,  till helgen blir det paketinslagning. Och nästa vecka ska julmaten fixas, bara lite jobb först.
 
Ha det fint, mina vänner!
 
Kram
Eva

6 kommentarer:

Annes vita rum sa...

Inget Luciatåg här i Spanien😉Såg på tv i morse men sen glöms det bort. Snart hemfärd för oss så det blir julklappsinköp i sista minuten. Så stor han blivit lillkillen😘Ha det gott.. Kramiz

Anonym sa...

Här hade vi Lucia på jobbet, det var jättefint. En skogspromenad med världens bästa kompis, det är underbart. Tänk så mycket man lär sig och ser som man inte sett förut.
Kram Birgitta

Inger sa...

Ja nu är det en del att fixa inför julen. Det mesta går på rutin hos mig. Försöker göra det enkelt.
Kram

Yvonne Blom sa...

Mysigt du alltid har med dina små guldisar!
Jag såg Luciamorgon på TV från Varbergs fästning, så fint. Tycker att SVT alltid lyckas få till så vackra Luciaprogram. Trevligt att ni fick ett fint firande på jobbet!
Netto är en spännande butik att hitta roliga saker i ibland. Brukar också titta in då och då.
Här hemma blir det julpynt i miniformat i år, men det känns OK.
Ha det gott fina vän! Kram

Erikslundsliv sa...

Bara tv-Lucia för mig! Det var allt jag hann med på luciadagen. Sen var det bara jobb hela dagen. Det gick bra det med!
Ha det fint!
Kram, Ann

Rost och rädisor sa...

Har Netto på orten, men där är så himla stökigt att jag aldrig går in, men har förstått att man kan göra fynd. Kul med kulan!
Önskar dig en fin julvecka!
/Anette