måndag 17 juli 2017

Skattjakt, bad och lavendel

Alla barn och barnbarn och ytterligare en familj med två barn var hos oss i stugan i helgen. Det var livat och ljudnivån var hög.
 
 
Arvid och Lena
 Dottern och jag kopplade av en stund och gick på skattjakt med Arvid ... lillebror sov i vagnen. Arvid är så tacksam att leka med, han är så lycklig och har så mycket fantasi. Vi hittade skatter och de gick att äta!


Klas och Arvid
 Vi badade inte i havet hela tiden för det blåste så mycket men Klas och Arvid var nöjda med att leka i poolen.
 
Efter en intensiv helg med mycket matlagning och disk var det skönt att komma hem och koppla av. Bara en gnutta regn har kommit så det är så torrt i rabatterna så allt är nu nerklippt. Har funderingar på att lägga igen några rabatter, känns som mer jobb än njutning eftersom vi är i stugan stora delar av sommaren. Nja, det får jag nog fundera på ....


Lavendeln blommar fint i torka och blåst
Nu är det sista arbetsveckan innan semestern, ska bli skönt, måtte det sluta blåsa, det är så tröttsamt.
 
Ha en fin vecka alla vänner!
 
Kram
Eva

5 kommentarer:

Inger sa...

Älskar lavendel, min har inte börjat blomma än.
Kram

Solstrimmor sa...

Så fin gemenskap ni har med familj och vänner. Men jag tycker du ska skaffa diskmaskin i stugan! Där om någonstans behöver du det!!

Tråkigt att ni har fått så lite regn. Annars klagar man oftast på att det regnar för mycket. Det verkar nu som blåsten tagit över!

Ha en fin arbetsvecka, snart stundar din sköna tid!
Kramar från Eva-Mari

Erikslundsliv sa...

Härligt med glada barn som får bada i solen! Visst är det en blåsig sommar vi har? Jag är så trött på blåsvädret nu, och det får gärna bli lite sommarvärme också. Men den kommer kanske lagom till din semester, du har väl beställt fint väder? ;-)
Ha det gott!
Kram, Ann

nattugglan sa...

hej igen.. nä det vet jag inte..är ju bara på insta nu..men då va jag in o tänkte som så skall jag skriva en rad för det är ju många som inte har insta... men då blev det till ingenting o sen fick jag inte bort det...kram

underbarahem sa...

Vilken härlig helg, det är skönt med sol men behövs regn också. Här har vi också letat skatter, hittade en nyckel som enligt Millian leder till en dörr i ett slott... härliga ungar.
Kram Birgitta
Ps. Millian grävde själv ner en låda med en nyckel och sen gjorde vi en skattkarta och letade...;-)