fredag 25 februari 2011

Fredag igen!

Tack alla rara för era fina kommentarer! Ni är så fina och gulliga som tittar in på min enkla blogg, det känns så gott!

Nu är det fredag kväll igen och jag har kommit hem från jobbet och rengjort spisen och startat tvättmaskinen. Är mer som behöver göras men det får vänta till imorgon. Har fallit ihop i soffan med ett glas rött så nu snarkar jag nog snart. Kylan har gett sig men det blåser kalla vindar, snart är det mars månad och vad väntar oss då?

Ska väl visa nån bild i inlägget så det får bli ett loppisfynd jag hittade för en tid sedan. Jag är väldigt förtjust i gamla silverbestick och gamla broderier, tänker på vilket gediget arbete som gjordes på kvällarna efter arbetsdagens slut när inte tv-n fanns (jag stickar eller virkar när jag tittar på tv men brodera går inte så bra).
Denna sitter på väggen i hallen som en tavla och jag blir nöjd när jag ser den.

Ha en fin fredagkväll mina fina vänner!
Kram
Eva

6 kommentarer:

maria sa...

Vilket fint broderi! :) ...Vitt och rött, jag gillar den färgkombinationen!!!

Hoppas att du får en skön helg!
Må så gott!
KRAMAR♥ Maria

Black Iris sa...

Ja här sitter jag också med ett ljuvligt glas rött på fredagskvällen. 5 maskiner tvätt har jag klarat av + 2 olika middagar till barnbarnen som bor här hos oss. Det gäller att ha maten klar när det passar dom.
Lite annat har jag också hunnit med men ojoj vad jag ändå har kvar till i morgon. Helgen är inte så lång och på den ska man hinna med så mycket.
Jag är också så jätte-tacksam för alla kommentarer jag får. När jag startade bloggen trodde jag väl aldrig att någon som jag inte ens kände skulle vilja dela min vardag.
Just nu håller jag tummarna för att Alexandra Pascalido ska åka ur Let's dance,,,


Kram Maidi

Fröken Tindra sa...

Fint broderi du hittat! Tänk vilket arbete som las ned på handarbete förr. Ja, nu med vad klart men inte på det sättet. =0)
Jag köpte Tildaboken hos Panduros webshop. Hade en rabattkupong...
Ha en skön söndag!
Kram!

Katta sa...

Den där handgjorda förvaringen är ju väldigt vacker. Visst la de ned mycket tid på detaljer med förr, tur också att det finns oss som ser det fina i det gammla och gärna tar hand om det på bästa sätt numer trots massproduktion av allt. Kram Katta

skifferhuset sa...

ja tänk alla dessa damer som satt å sydde förr, de la verkligen när hela sin själ! Tycker oxå om dessa gamla dukar och broderier! Hoppas helgen har varit skön, jag har jobbat hela helgen....! Kram Iréne

Rosor och Spetsar sa...

Visst är det underbart med gamla broderier, vilket fynd du gjorde ed den vackra duken.
Tänk vilket arbete de la ner på sina textilier förr. jag bara älskar dessa skatter och letar alltid efter dem på loppisar.
Ta hand om dig
Kram
Annelie