lördag 5 februari 2011

Tofflor

Hej mina vänner, idag är det arbetsdag för mig så det blir inte så mycket bloggande. Nu börjar snart vår säsong på jobbet och då finns det nästan inget annat än arbete i tankarna. Idag och hela nästa vecka är killarna på båtmässan så jag är själv på jobbet, jag tycker det är kul men det är förfärligt jobbigt.
Många har kommenterat om tofflorna jag tänker sy och idén har jag fått från Lyckoslanten och köpte boken Tildas Hus där det fanns mönster. Titta gärna in hos mysiga Ann-Lis, hon har så fint och så roliga idéer. Jag hoppas jag ska få en liten stund vid symaskinen ikväll så jag hinner sy tofflorna, de är ju tillklippta redan och bara väntar på att bli ihopsydda.
Nu måste jag jobba!
Kram
Eva

5 kommentarer:

maria sa...

God morgon!
Låter som om du har fullt upp idag.... hoppas att du får en fin dag och att du hinner sy lite ikväll!!! :)

Jag har fått tag i boken, så det har ordnat sig med mönstret! :)) Men tack snälla, snälla du för att du ville dela med dig av det!!!

Ha det gott och ta hand om dig!!!
KRAMAR♥ Maria

Källeboda lantliv sa...

ja endel måste jobba på lördagar ...så är det bara ..men du får längta till kvällen då du är ledig och skulle sy ...det brukar hjälpa ....ha en bra dag ! kram jeanette.kallebodalantliv

skifferhuset sa...

Hej Eva! Nyfiken på tofflorna! Och du har helt rätt jag köper/har bara det jag verkligen gillar! Jag mailar en dag till dig ang loppisen i Dalskog! Ha en fin dag på jobbet! Kram Iréne

Margareta sa...

Hej!
Kikade på tofflorna där hos Ann-Lis, så mysiga dom var.Du visar väl dina sedan när dom är färdiga.

Ang scillan där i mitt inlägg,så har jag köpt krukan med lökar på Blomsterlandet för några dagar sedan.

Ha en fin kväll vid symaskin och kanske TV

Kram Margareta

Fru C sa...

Ja och när de är hopsydda så visar du dom på bloggen, right!
<3