lördag 12 februari 2011

Postorder

 Skickade efter några tunikor, en klänning och en underklänning från Ellos och i veckan som gick kom paketet. Här får ni se klänning och underklänning. Så sommarljuvligt! Tunikorna kanske jag visar en annan gång:
Men jag kände mig allt annat än flärdfull när jag provade. En rysligt vintervit kropp och denna sommarklänning, nej, det var ingen vacker syn! Hoppas nu på en härlig vår annars får det bli brun-utan-sol.

Idag har det varit ett fantastiskt fint väder men jag har jobbat så jag har inte kunnat njuta av det men hoppas många andra gjort det. Imorgon är sista dagen på båtmässan, det har varit 10 jobbiga dagar, så nu återgår vi till det normala igen.

Tittar just nu på Melodifestivalen och Sanna Nielsen, så snygg hon är och så bra hon sjunger! Kommer kanske nån film att titta på sen, men då har jag nog redan somnat.

Ha det fint mina vänner!
Kram
Eva

7 kommentarer:

Viola sa...

Det var väl hon som var behållningen ikväll..tycker det har varit katastrof i år, ha en fortsatt skön kväll, kram

Fru C sa...

Har du redan handlar sommarkläder....ja visst längtar man....

Orkar inte riktigt titta på melodifestivalen...håller med Viola..... Katastrof!!
Kram//

skifferhuset sa...

Som någon tidning skrev att i Göteborg var det de låtar som katten burit in..... ja inte var det någon låt jag direkt fastnade för, Sanna hade den finaste klänningen, men jag är ingen fantast av henne! Din klänning var så sommarfin, gjord för midsommar! Ha en fin dag! Kram Iréne

Hemma hos Märtha sa...

Hejsan Eva!
Inte alls kul att prova sommarkläder nu....man får bara kolla så att själva plagget ser ok ut och hänga undan det tills man blivit lite solbränd...:-)!
Kram
Anne-Lie

Vita huset 28 sa...

Hej har också tittat på den där klänningen, såå fin. Jag handlar från Jotex på nätet, smidigt o enkelt :)
Ha en skön kväll
Kram camilla

farfars stuga sa...

Sommarkläder känns långt borta, till veckan lovar de nämligen 20-25 grader kallt här. Men snart så blir det annat!! Å då är det ju trevligt att vara rätt klädd.

Ha en trevlig vecka.
Kram Cia

Hagagården sa...

Jätte snygga kläder!!!
kram o ha en fin kväll.
Ninni