torsdag 10 mars 2011

Byta bild

Trots att det snöar, regnar och blåser ska det ju vara lite vår nu, och detta är nog typiskt vårväder. Jag känner att jag måste byta bakgrund och header på bloggen så jag letar i mina bilder efter nåt passande. Ska försöka hinna med det i helgen. Har sett att många har tre fina bilder i sin header och det vill jag också ha men förstår inte hur jag fixar det så det kommer nog att bli en enda bild.
På jobbet är det alltid lika roligt, vi jobbar så bra tillsammans, men samtidigt med jobbet bygger vi om lokalerna och nu har vi gått i byggdamm och byggröra ganska länge så man blir trött och känner sig ofräsch. Men 1 april måste det vara klart för då firar vi tre år och har lite extra aktiviteter för våra kunder, ska bli kul.
Nu ska jag krypa i säng med tidningen Lantliv som kom idag.
God natt mina kära vänner!
Eva

7 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Du som jag fattar inte hur detta med trebilder kommer dit,hihihi... Kul att jobbet är kul,viktigt det faktiskt! Oj har LANTLIV kommit idag?? Då kommer väl min i morgon då kanske..Natti!

Charmigt lantligt sa...

Hejsan!

Jag gjorde de enkelt för mig med bilderna, jag öppnade ett vanligt bildprogram (ett som går att redigera bilder i) kopierade och klistrade in 3 st bilder sparade sedan som en jpg bild och sedan var det klart =)

Lycka till!

Kram

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Ja, nu får vi hoppas att det blir vår... Ska bli spännande att se vad du hittar för bild..
Kram
Marie

skifferhuset sa...

Inte alltid så kul att bygga om men dessto trevligar när allt är klart! Här i Mellerud stormar det som vanligt, känns det som! Ha en fin helg! Kram Iréne

Hemma hos Märtha sa...

Jag vill oxå ändra min header!! Har försökt men det blir inte bra!! Ska pilla lite med designen i helgen tänkte jag...
Jag fick både Lantliv och Drömhem och trädgård idag....LYCKA!!!!!
Kram
Anne-Lie

maria sa...

Hej vännen!
Har du testat Picasa? Kolla denna länk, http://picasa.google.com/ och se om du får hem programmet. I detta kan du trixa och fixa med dina bilder, göra collage, ändra färger mm. Programmet är jätteenkelt!

Ha en jättefin och härlig helg!!!
KRAMAR♥ Maria

Charmigt lantligt sa...

Hejsan! Oj då jag missförstod dig visst, trodde du menade en bild med tre bilder.
Men nu förstod jag hur du menade, ja ibland går de för fort när man läser =)

Kram kram