lördag 26 mars 2011

Fårskinn

Ni är riktiga gullhjärtan som ger så fina o rara kommentarer, jag blir varje gång så glad när jag ser så fint ni skriver. Kram på er alla!
Jag har länge försökt att få tag i ett fårskinn utan att hitta någon som kan leverera. Men igår pratade jag med en kund på jobbet om detta och han har en granne som har får, bin och lite allt möjligt. Så jag bad honom prata med grannen om de ville spara ett skinn till mig. Efter en stund stog min kund där med fyra skinn så jag kunde få välja! Och jag valde två stycken, hade gärna tagit alla fyra om jag haft råd. En burk honung blev det också.
Så lycklig jag blev! Ska ta med dem till fritidshuset när vi åker dit. Gott att sitta på ett fårskinn på altanen på våren så man inte fryser om rumpan. Vill nog ha några här hemma också, det är så fint att lägga på en pall i hallen för att ta med sig ut i kylan när man ska fika.
Idag har det varit strålande fint väder, men kallt i vinden. Jag har varit inne och städat hela dagen men det är ju roligare när solen skiner, man blir glad i sinnet. Plockade in snödroppar till köksbordet och så har jag några olika kvistar till drivning lite varstans. Ja, visst är det vår!
Ha en fin lördagkväll mina kära vänner!
Kram
Eva

11 kommentarer:

Patricia sa...

Men åh vilken tur du hade .. vilka fina skinn .. fårskinn kan man aldrig få för många av .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Gunillasljusglimtar sa...

Vilka fiina skinn..såna skulle man ha under rumpan här nu! Ja städar o plockar gör man hela tiden...Ha en go söndag i morgon nu o tack för titten hos mej

Bente`s Hobbyrom sa...

Så herlige skinn du har fått tak :0) Jeg lurer jommen på om jeg skal spørre en sauebonde her om jeg kan få kjøpt etpar skinn ja, takk for tipset ,klem .

skifferhuset sa...

Då kanske du kan leverera ett till mig!*ler* tänkte på detta i går när vi var ute på smultronstället och greja med kaminen som ska göras färdig under veckan, att där skulle man ha en fårfäll framför! jag städade oxå igår, for runt och rev och slet! ha det gott idag, vännen! Kram Iréne

Hemma hos Märtha sa...

Vilka fina fårskinn!!! Något jag oxå skulle vilja ha flera stycken. Så fint att hänga över soffan eller framför braskaminen....Skulle oxå behöva ett att sitta på ute...kallt om rumpen..:-)!
Kram
Anne-Lie

Rosor och Spetsar sa...

Vilka vackra skinn, det blir gott att sitta på dem innan värmen kommit helt.
Här har våren tagit en paus och det snöa för fullt igen.
Skåpet du hittade på loppis var riktigt fint och vilken skillnad när du målat det vitt - så fint.
Önskar dig en skön ny vecka
Kramar
Annelie

Bea sa...

Oj, så vackra fårskinn och visst är det skönt att få slå sig ned på ett ulligt skinn :)
Hoppas du får en fin dag! /Bea

Vita huset 28 sa...

Åhh så fina skinn, mysigt!!
Ha en bra start på veckan

Kram Camilla

Linda sa...

Vilka härliga fårskinn!
Och OJ SÅ FINT skåpet blev då du målade det vitt! Så frächt! Jag ska snart dra igång och måla vårt vardagsrumsbord vitt, ska bli så skönt!

Ha en skön måndagkväll!

Kram LInda

Linda sa...

Hej igen! Du har en utmaning att hämta! Kika in hos mig och läs mera!

Kram Linda

Viola sa...

Vilket fint skinn du fått tag i :) skulle oxå vilja ha ett ...idag har vi haft ett underbart väder, ha en fin vecka, kramen