söndag 10 april 2011

Vår och award

Jag har fått en award från Anne-lie med bloggen Hemma hos Märtha! Så gulligt av henne, tack så mycket! Jag skickar den vidare till 5 stycken som har mindre än 100 följare. Titta gärna in till dessa härliga tjejer!
Bentes hobbyrom
Fållorna
Vita huset 28
Gunillas ljusglimtar
Lindas lantliga

Fin award!
 Nu är det riktig vår! Åkte hem från det ljuvliga paradiset idag i det underbaraste vårväder för jag var tvungen att gå runt med min käre vän dammsugaren här hemma, tiden räckte inte till i veckan som gick. Så började jag rensa i rabatterna, alldeles perfekt i jorden - inte för blött och inte för torrt. Kära nån så mycket som sticker upp nu! Men det är mycket kvar att göra än innan jag hunnit runt alla rabatter. Maken har börjat monteringen av mitt växthus! Längtar till det blir klart även om jag kanske inte hinner med några större odlingar där i år. Det ska bli så roligt, en dröm som går i uppfyllelse!
Nu ska ni ha en bra ny vecka kära vänner!
Kram
Eva

8 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Hej Eva! Nu blir jag såå glad IGEN!!! Gick in till dej för att tacka för titten hos mej o säga att jag önskar såå att min kära syster hittar ett paradis här oxå!..Så får jag se att jag fick en Award av dej du goa tjej! Andra awarden idag!! Tack snälla söta blir nästan lite rörd...Kramis Gunilla ♥

Patricia sa...

Här är det med full fart i rabatterna .. ogräset har redan börjat växa .. så nu får man ta sig ut o rensa innan det blir för mycket .. =)

Åh va kul med ett växthus! Jag skulle vilja ha ett som är som ett orangeri att sitta o mysa i .. =)

Kram Patricia

Birgitta sa...

Grattis till awarden! Härligt med allt som börjar sticka upp ur jorden, och man får börjar gräva ner fingarna. Kramar Birgitta

skifferhuset sa...

Vad kul med ett växthus, är det stort? Jag har sått de första fröerna idag i mitt! Att rensa i rabatter är inte jag riktigt vän med... *ler* så jag har nästan inga, utan anv krukor istället! Ha en skön vecka, vännen! Kram Iréne

Bente`s Hobbyrom sa...

Heisan du , jeg har en Award til deg i bloggen min , klem fra Bente.

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Grattis till din Award!
Vad härligt att få ett växthus:) Önskar att jag hade plats för ett själv .....
Stor Kram Annelie ♥

maria sa...

Vad mysigt att få peta och påta i jorden…. och vad kul att du skaffat dig ett växthus!!! Jag fick ett för ett par år sedan... mycket tomater och gurka har det blivit med åren! :) Har du några spännande odlingstips får du gärna dela med dig!

Grattis till din Award!!!

Ha det gott och var rädd om dig!
KRAM♥ Maria

Bente`s Hobbyrom sa...

He he så artig dette var , tusen hjertlig takk og stor klem fra Bente. Jeg så ikke det når jeg la igjen kommentar sist. Jeg har fått denne før så da linker jeg til deg sammen med den andre jeg fikk den av , takker og bukker :0)