lördag 9 april 2011

Sol, vind och vatten

Är vid vårt paradis vid havet, det är ljuvligt, solen strålar och det är varmt i lä, det blåser fortfarande en del men inte så mycket som de tidigare dagarna. Och så gott det är att höra sjöfåglarna skrika.
Igår kväll var vi på 50-årskalas hos en granne, mycket trevligt, och i den sena kvällen åkte jag iväg till paradiset för jag hade tid hos min frissa idag. Ville inte ändra tiden för jag var bedrövlig i håret, har självlockigt hår så det var hur stort som helst och utväxten flera cm, så med den frisyren skrämde jag både barn och gamla! Men nu är färgen fixad och håret är klippt och jag är nöjd och glad!

Har varit på promenad och tittade på blåsipporna som börjar slå ut. Det finns några stora fina ställen här med mängder av sippor men än så länge är det inte alla som slagit ut. På ett ställe blir blåsipporna vita, har ingen aning om varför men det är så varje år.Blåsippor

Vit blåsippa

Jaha, som vanligt inga bra bilder! Har suttit på altanen och solat och virkat mormorsrutor, så underbart att kunna sitta utomhus utan att frysa!
Lite pyssel och sladder med en "sommarvännina" har det blivit också!
 Min fina docka, som jag köpte av Mia Maräng i vintras har nu fått sin plats på badrumsskåpet.
Nu längtar vi till vi är samlade med barnen och deras familjer i vårt paradis. Vi njuter alla av att vara här och det är alltid öppet för barnen och deras kära.
Strax blir det promenad i kvällssolen och det blåser nästan inte alls längre!

Ha en fin lördagkväll kära vänner!
Kram Eva

6 kommentarer:

Patricia sa...

Åh va lyxigt med ett ställe vid havet .. va härligt, förstår att du myser .. =)

Skönt att fixa frillan .. det var jag med o gjorde häromdagen men blev inte helt nöjd så det blir ett återbesök på måndag, då hoppas jag få ordning på kaluffsen .. =)

Ha en fortsatt skön helg!
Kram Patricia

Gunillasljusglimtar sa...

Åh va gött du har det! trevlig lördag kväll nu...Gunilla

Anonym sa...

Skulle inte vara så dumt att ha ett Paradis vid havet att sticka iväg till emellanåt! Njut!

Glad vår.
Kram Eva-Mari

barbrok sa...

Målande beskrivning, känns verkligen hur mysigt ni har det i ert paradis!! Ikväll ska jag ut till mitt och se om den stora granen som luta mot grannens hus nu ligger ovanpå grannens hus efter stormen.
Barbro

Bente`s Hobbyrom sa...

Så herlig dette høres ut som , rekreasjon til tusen. Kos deg masse og nyt livet på sommerstedet , klem fra Bente.

Hemma hos Märtha sa...

Åh vad det låter mysigt med ett sommarställe vid havet! Härligt att kunna sitta ute och njuta av sol och värme....Har varit varmt och skönt här oxå...så helgen har verkligen varit underbar!
Kram
Anne-Lie