måndag 18 april 2011

Tack

Tack ni underbara vänner för gratulationerna till mitt barnbarn! Och till växthuset! Lyckan är enorm och jag längtar så till de kommer hem så jag får träffa det lilla knytet. Jag har gråtit många glädjetårar och när jag körde hem från jobbet överfölls jag av en sådan lycka och glädje så tårarna strömmade. Men jag lovar att jag inte ska trötta ut er här med bebisprat även om jag känner mig så lycklig och unik. Lite prat blir det nog ändå nån gång emellanåt förstås.
Växthuset är nu renskurat så nu ska jag börja fundera på vad jag ska odla där men jag tror inte det blir så mycket iår, ska känna mig för lite denna vår och sommar. Man ska ju hinna sköta om det också!
Ha det riktigt fint kära vänner hälsar en lycklig farmor!

8 kommentarer:

Hemma hos Märtha sa...

Förstår din glädje över det lilla nyfödda knytet!! Är ju så fantastiskt med små bebisar!!
Kram
Anne-Lie

Anonym sa...

Men grattis farmor! Jag vet PRECIS hur det känns:) Överväldigande, lyckorusigt och omtumlande! Och samtidigt ett sting av oro över vad den lilla nya föds till för värld? Men glädjen tar snabbt överhand igen.
I morgon ska jag åka och titta på mitt nyaste barnbarn en gång till. Han är nu 14 dagar och en nöjd och harmonisk liten Max!

Glad påskkram till dig!
Eva-Mari

AnnaHelena sa...

Stort grattis! Så härligt att läsa om din lycka. Kan bara gissa hur det känns...men med tre söner så kanske jag också får uppleva att bli farmor någon gång i framtiden.
Och vad kul med växthuset! Det kommer du att ha stor glädje av i vår!

Kram // AH

skifferhuset sa...

Å vad härligt Eva stort Grattis till lilla Julia! Förstår att du längtar. Det är stort vilket barnbarn i ordningen det än är som kommer! Mys och ha det fint ihop med lilla familjen under påsk! Kram Iréne

Gunillasljusglimtar sa...

jamen klart det är nåt stort!! Gläds åt knytet du o du får delge känslorna!hihihi Kramis Gunilla

maria sa...

Vad härligt det är när man får känna denna glädje över livet.... :))) Tänk att det är lika fantastiskt att få barnbarn som att få barn!!! ♥

Förstår att du längtar efter knytet, hoppas att du får träffa henne snart!!! På lördag ska vi träffa barnens nyfödda lilla kusin, det ska bli så mysigt! Gissa om vi också längtar!

Ha det gott rara du!
GLAD PÅSK!!!!
KRAMAR♥ Maria

Lilla Brödhult sa...

Önskar dig en trevlig påsk och hoppas du får träffa och gosa med lilla Julia till helgen. De är ju för goa och doftar så ljuvligt...
Kram Helene

Freshgarden sa...

Först måste jag gratulera till att du blivit farmor....är ju en underbar känsla. Kom ihåg när jag blev mormor första gången vilke härlig upplevelse.
Förstår att du längtar efter det lilla knytet nu.
Själv kommer jag att ha mina barn och barnbarn här i påsk.
Önskar dig en skön påskhelg.
Kram Britt