torsdag 7 juli 2011

Snart helg

Nu är det snart helg - en lång tuff arbetsdag sen åker jag iväg till stugan och träffar mina barn och lilla barnbarnet Julia! Galen av längtan är jag! Genast jag kommer fram åker kläderna av och jag hoppar i vattnet, har inte badat sen förra helgen och jag som älskar att bada. Sen ska vi äta och dricka gott och jag ska gosa med Julia. Och inte ett dugg nytta ska jag göra på hela helgen, bara njuta och vara med mina kära!

Hoppas ni alla får en fantastisk helg! Du får vad du förtjänar sägs det och jag vet ingen som inte fötjänar en underbar helg!
Kram
Eva

5 kommentarer:

Camilla sa...

Ska precis som du njuta av helgen, hoppas på sol och varma bad varvat med skönt musik från en liten musikfestival som vi ska besöka. Ha det bra hälsar .... Camilla

Gunillasljusglimtar sa...

Hej Eva...Var ett tag sen..å vilken härlig helg framför dej...Jag ska oxå till stugan men får allt göra ett jobbdygn på lördag! Kramis Gunilla

Hemma hos Märtha sa...

Så underbart det låter!! Att få slänga av sig och hoppa i och bada det första man gör....tyvärr är jag en sådan badkruka..:-)!! Ha det gott och njuuuuut!!!
Kram

Patricia sa...

Låter som du kommer att få en aldeles underbar helg! .. =)

Njut av livet!
Kram patricia

maria sa...

...instämmer med föregående skrivare, det låter som om du kommer att få en supertrivsam helg!!!

Att bara få vara och njuta låter ljuvligt... och att få gosa med lilla barnbarnet underbart!!!

Ha det bäst, jag hoppas att du får bada massor!!!
Kramar♥ Maria