måndag 15 augusti 2011

Jag övar

Sista veckan på semestern och det är ganska fridfullt och inte så mycket turister här, nu får man möjlighet att träffa vänner runt här. Jag har börjat öva med min nya kamera, ni behöver inte titta på alla kort jag lägger in nu. Det är mest för min egen skull så jag ska veta vad som ska förändras och förbättras och för att jag ska se om jag gör några framsteg. Till hösten ska jag gå en fotokurs men det känns skönt att kunna hantera kameran litegrann innan.
Mycket rönnbär iår, betyder det en sträng vinter? Hoppas inte det.

Snårvindan så vacker men så envis.
Idag tog lilla Julia, svärdottern och jag en tur till grannbyn och hälsade på Julias gamlamormor och gamlamorfar. De är så glada för sitt första lilla barnbarnsbarn och Julia är ett riktigt litet charmtroll.
Julia med gamlamormor
Här är det stundom regn och stundom sol - en vanlig svensk sommar. Tvätten får hänga inomhus för säkerhets skull. Men det är fortfarande härligt att bada, det håller jag på med långt in på hösten.
Nu ska middagen lagas och ikväll väntar vi besök.
Ha det fint kära vänner!
Kram
Eva

10 kommentarer:

barbrok sa...

Vill och behöver också gå både fotokurs och redigeringskurs. Får se om det blir nåt nu till hösten. Har varit borta några dar men skickar filten i morgon eller på onsdag!
Barbro

Gunillasljusglimtar sa...

..Host,host''' Tack för kiken vännen hos mej! Såå glad för alla som tänker på mej! Ska prata med vc i morn igen...Kramis Gunilla

AnnaHelena sa...

Oj, så stor Julia har blivit redan!
Ja, det är mycket rönnbär i år. I fjol fanns det knappt några alls, men för två år sedan var det massor. Kanske vartannat år...?

Kram // AH

Camilla sa...

Gamlamormor ser lika pigg och glad ut som lilla Julia. Härligt foto på de två. Kram Camilla

Käranån sa...

Jag har oxå planerat in en fotokurs till hösten, jag är så urusel på allt vad teknik heter så jag kan använda bara en bråkdel av all teknik i min lilla digikamera. Dina bilder är ju jättefina och lilla Julia ser ut att trivas i famnen på gammelmormor.

maria sa...

Men så supersöt hon är lilla Julia, jättefin bild på henne och din mamma!!! ...och vacker bild på rönnbären!!!

Fotokurs låter kul! Jag har en som jag fick när jag köpte min kamera, men jag har inte kommit iväg ännu... borde nog gå den, så att jag lär mig alla funktioner! ;)

Hoppas att du fortfarande njuter av din semester och att du får en trivsam och fin vecka!!!

Stor kram♥ Maria

Norrfrids Eija sa...

Klart vi kikar in här och berömmer dig för bilderna med nya kameran! Bara testa och ratta så ger det mesta sig med tiden!
Tack så hjärtligt och innerligt för din värmande kommentar hos mig!
Storkram Eija

Gunillasljusglimtar sa...

Tack för titten Eva! Jaa ska ut o nosa lite idag med tror jag,har ju knappt vart i trädgården sista 14 dagarna...ej mått så bra. Sovit som attan i natt,tog ju cocciliana i går kväll,susen det...halvfuller när man lägger sig nästan...hahaha...Kramen på dej Gunilla

skifferhuset sa...

Redan en så stor tjej av Julia! Kul med fotokurs, skulle oxå vilja gå men tiden räcker inte riktugt till! Ha en fin sista semestervecka! Kram Iréne

maria sa...

Vad gullig du är!!!
Ha en fin dag!!!
KRAMAR♥ Maria