onsdag 10 augusti 2011

Så skönt det är

med SEMESTER! Jag tog helt slut den sista tiden på jobbet så nu har jag sovit, badat, sovit, sovit och umgåtts med barn och barnbarn. Har nu bestämt att jag ska minska min arbetstid - till 8 timmar per dag! Det finns gränser för vad en gammal gumma orkar och det finns så många njutningar förutom jobbet.
Lilla Julia i flytväst

Utsikten från matplatsen
Vattnet ser ut att vara så långt borta, kameran gör inte bilden rättvisa. Har börjat använda min nya kamera men har inte lagt in programmet i datorn än så jag får visa bilder från gamla kameran.

Ibland kommer vackra segelbåtar förbi.

Kantareller finns det gott om.
Vi var ute och plockade kantareller en dag, tydligen är det vårt ställe, ingen hade varit där förut. På en liten stund hade vi 7 liter, underbart! I närheten finns en insjö där vi fikade och badade, så ljuvligt. Jag älskar att bada och vill alltid hoppa i när jag kommer till vatten. Tur att vi bor vid havet, jag tar alltid morgon- och kvällsdopp - och många dopp däremellan. Jag tror att det är hälsosamt!
Ja, så mycket mer har inte hänt på min semester, jag vill bara koppla av och ha det gott med mina kära och några vänner.
Ha det fint alla!
Kram
Eva


3 kommentarer:

Bente`s Hobbyrom sa...

Heisan :O) Så herlig med ferie og smart å gå ned på arbeidstiden , vi lever bare en gang vettu . La inn kommentar på forrige innlegg Maljetang = øljettång , klem fra Bente.

Susanne sa...

Hej!
Så kul att du hittade mig ;)) Låter som min semester, härligt att bara ladda batterierna. Ni hade dock bättre tur med svampplockningen än vi ;)) Vilken liten sötnos till barnbarn du har ;))
kram susanne

Lena sa...

Härligt med semester mamma. Det är du värd! och ett mycket bra beslut att "bara" jobba 8 timmar per dag.
Kramar Lena.