fredag 14 oktober 2011

Nu är det fredagkväll!

När jag kom hem från jobbet ikväll.
Så trött jag var när jag kom hem från jobbet ikväll! Har varit ensam "inne" denna veckan eftersom kollegorna varit på konferens och det märks när några av mina fina killar är borta. Vädret har varit fantastiskt idag så jag passade på att gå ut och skruva ihop ett par trailar och kopplade av från telefonen en stund. Det var så gott att "arbeta" och andas friskluft. Men nu sitter jag hemma vid brasan med ett glas rött och ska koppla av jobbet hela helgen, det är så NJUTNINGSFULLT. (Märk väl att jag stortrivs på mitt jobb!)

Ha en fin fredagkväll kära vänner!
Kram
Eva

4 kommentarer:

Vintage House sa...

Hej
visst är fredagen härlig jag är ledig på fredagar så det är skönt....
ha en skö skön helg
kram
sandra

Malin E sa...

Hej! Tack för kommentaren i min blogg! Jag hoppas verkligen garnet ska stämma lika bra när jag börjar virka oxå,Ha en fin helg!
Kram MAlin

Fröken Tindra sa...

Vad skönt att du trivs så bra på ditt jobb! Just nu är det lite tröttsamt på mitt men det skall bli bättre om vi bara kommer i gång med nya systemet.
Ta det nu lugnt och njut av helgen!
Kram!

maria sa...

...att du gillar gillar ditt jobb går inte att ta mist på... men jag tycker att det är sunt och bra att du kan koppla bort det när det är helg!!! Jag hoppas att du kan vila och tänka på annat.... och inte nödvändigtvis städa (Som du annars gillar att göra, inte sant? *ler*)! ;)

Önskar dig den finaste och lugnaste helgen!!!
Stor kram♥!
Maria