måndag 3 oktober 2011

Tjejhelg

Jag har haft en underbar helg med min syster och mina två brorsdöttrar. Vi var i vår stuga och rådde om varann helt. Promenader och picnic i dimman (solen såg vi inte skymten av), mat och dryck.
Syster K och brorsdotter L dricker rosé i det fria.
L hade med sig "lite" av de smycken hon säljer i sin salong och jag köpte bl a urläckra armband (måste nog visa dem en annan gång), det var så roligt att botanisera bland allt, jag älskar ju smycken.
"Några" av smyckena L hade med sig.

Märket är Bud to rose by Diddi, vill ni se dem bättre kan ni gå in på L:s sida http://www.smyckenbyblucher.se/. Det här är flärd minsann!
Vi hade så mysigt och roligt så vi glömde nästan att lägga oss för att sova.
Tack kära flickor för en härlig helg med långa samtal - både djupsinniga och lättsamma, trams och skratt! Ni är mig så kära och är betydelsefulla för mig! Om ett halvår ska vi göra om helgen och då hos brorsdotter G.

På väg hem från jobbet idag var jag inne på den lokala loppisen och köpte bara en bit tyg för 10 kr. Håller på att samla tyg till mina lapptäcken.

Ja, det var allt för idag. Hoppas veckan börjat bra för er och ha det fint!
Kram
Eva

15 kommentarer:

Hemma hos Märtha sa...

Så mysigt med tjejhelg!! Att bara få vara och umgås! Jättefina smycken! Ska kika in på hennes hemsida!
Kram
Anne-Lie

Anonym sa...

Ja du är allt för söter du! va mysigt att umgås med dom man tycker om...sova får man göra tids nog! tack för titten gumman...Inte kan jag ett skit om header o sånt men bör lära mig själv snart...Skri´ver mej som anonym för blogger krånglar ÄN för mej...Kramis Gunillas ljusglimtar

Bente sa...

Så herlig med jentehelg , det ser ut som dere koser dere ja :) Spennende å se lappeteppet du planlegger og jommen var du flink som bare kjøpte en bit tyg :))))))Må kommentere med navn og webadress for de bloggene som har kode for å kommenter er det helt umulig å komme inn i med googlekontoen om dagen :((( Klem fra Bente :)

Bente sa...

Hm... her var det ingen kode , men sliter med bloggerkontoen , ser det er flere som gjør det, irriterende. Klem igjen fra Bente :)

Hildas hem - Sofia sa...

Så mysigt med tjejhelg! :)

SV: Antingen är det fukt eller så är det den elaka bakterien "Kalori" - de bor i garderoben och om nätterna när man sover så syr de in sömmarna på ens kläder ;)

Jag önskar dig en fin dag!
Kram Sofia

bakom berget sa...

Va härligt att göra så där! Att sticka iväg en helg och bara ha det gott tillsammans. Det hörs att ni hade trevligt! Ha en fin dag idag! Kram Åsa.

Anonym sa...

Goförmiddag på dej! jaa man måste ju ha "NÅT" att göra jämt...inte bara rulla tummarna inte...Ha en goer dag vännen! Kramis Gunilla

Vintage House sa...

Hej
så mysigt att bara vara och ta hand om varandra..
ha en fin fin dag
kram
sandra

Fiffiga Systrar sa...

åh vad härligt med en tjejhelg! Hoppas du får en lika fantastisk vecka! kram emelie och elin

Black Iris sa...

Du verkar ha haft en toppenhelg med de du tycker om. Härligt...

Kram Maidi

Maria sa...

Det här med att kunna mysa och få umgås med sina nära och kära... visst är det härligt!!! Vad trivsamt ni verkar ha haft det!!!

Ska ta och kika in på hemsidan vid tillfälle!!! :))

Ha det gott och fint!!!
Kramen♥ Maria

Vår sekelskiftes-dröm sa...

Du verkar har haft en fin helg!
Det är skönt att ladda batterierna med det man tycker är roligt imellanåt.
Kram Anette

Norrfrids Eija sa...

Hej Eva, och tack för dina uppmuntrande ord hos mig! Lapptäcket är helt gjort av återvunna trasiga lakan där jag klippt ut rutor från spetsdelen. Baksidan av täcket är enfärgat vitt, tror det blir snällast mot bebishuden. Täcket är fodrat med ett gammalt slitet täcke som det var håli, men återanvändes här. Sedan har jag stoppat eller heter det quiltat, sytt igenom alla tyglagren för att hålla det hela på plats! Det blev jättesött och kostade inga pengar. Lycka till med ditt täckesprojekt till lilla barnbarnet!
EIja

Norregård sa...

Tack:)))

Kram Malin

Pia sa...

Oo, en så underbar helg ni haft! Man kan "höra" av allt du skriver, att ni är nära och kära för varandra!
Visa nu lite färgskalan på ditt kommande lapptäcke.. ;)

Kramar!
-Pia-