söndag 13 november 2011

Ännu en helg har gått

Tiden går med en rasande fart, nu är det söndagkväll igen! Lördag var det jättefint väder och då går ju städningen mycket lättare. På kvällen var vi bjudna till grannarna R och G tillsammans med några andra grannar på god mat och trevlig samvaro, det var supermysigt. Och så bra när man har nära hem så man kan dricka gott vin till den goda maten. Har man långt hem är det alltid jag som kör och det känns inte så kul när det serveras god mat och dryck. God mat kräver ett gott vin - i alla fall när det är helg. Men nu var det gångavstånd hem så det blev bra.
Idag blev det några timmars härlig promenad i skogen, så uppfriskande. Sedan kom dottern hem på Fars dagsmiddag. Hennes sambo var hos hans föräldrar och vår son är i USA på tjänsteresa och lilla Julia och hennes mamma är på Kanarieöarna så det var bara dottern som kunde komma idag. Vi åt god middag och till kaffet god choklad.


Fettbildande men ack så gott!!
Tack älskade lilla dotter för att du kom och hade en fin eftermiddag med oss. Vi blev sittande en lång stund vid datorn och tittade på resebilder och mindes hur fint vi haft det.
Ja, nu är det söndag kväll och imorgon ny, orörd vecka!
Ha det fint allihop!
Kram
Eva

13 kommentarer:

Maria sa...

Kolhydrater gör liksom tillvaron så mycket mer trivsam! ;) Vad mysigt att ni fick umgås med dottern idag! :)))

Ha en fin start på nya veckan!!!
Kramar♥ Maria

Gunillasljusglimtar sa...

Åh vilken trevlig helg du haft också då! Mysigt med barnen...
Jo nu var det la dax att byta ,ska visa dom upphängda också sen...trevlig kväll kram ♥

Black Iris sa...

Vad härligt att höra om din fina helg..
Ha det gott resten av _Söndagskvällen också..

Kram Maidi

Coquina sa...

Mums vad gott =) Nu kan du vinna en matkasse från mathem.se så kika gärna in på min matblogg och tävla =)

Fru C sa...

Du dom där godbitarna är KLART beroendeframkallande.... Håller med om att det är ovanligt trevligt att slippa köra när det bjuds på middag med vin. Ny vecka nya tag.....

Kram//Carolina

Patricia sa...

Ja helgerna går så rasande fort, eller alla dagar går fort tycker jag .. =)

Låter i alla fall som du haft en härlig helg .. =)

Må så gott!
Kram Patricia

Anonym sa...

Låter som en helt ljuvlig helg och visst går dagarna fort, det formligen rusar iväg och knappt hinner vi blinka innan det är första advent och sen bara fyra veckor till jul och fem till ett nytt år... Tänk 2012 oj oj oj;)

Önskar dig en härlig måndag

Gunillasljusglimtar sa...

Tack för att du alltid tittar till mej! Jaa min systerdotter o jag är så lika med saker o så...Min dotter o min syster är såå lika med shopping av kläder o möe annat,hihihi.Ha det gott i kväll Kram Gunilla

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Helgerna går så otroligt fort, och man vill göra så mycket. Men man hinner tyvärr inte med ens hälften av det man tänkt. och den här helgen var det julmarknaden som gällde. Och det var jätteroligt.Och du verkar ha haft en härlig helg också.
Kram
Marie

Vintage House sa...

Hej
Härligt med gångavstånd att verkligen kunna njuta:)
så mysig dag ni verkar ha haft...
kram
sandra

Gunillasljusglimtar sa...

...Du är alltid så snäll mot mej(Säkert mot andra oxå givetvis,hihi) Jaa det måste vara släktdrag vi gillar överraskningar,hemlighetsmakeri o fester av många slag! Ha det gött Eva

Norrfrids Eija sa...

Ibland måste man ha lite fettbildande gott också. Älskar den chokladen, mums!
Eija

Monica sa...

Den chokladen är jäkligt god!!

Tackar för vänliga ord inne hos mej.

Och vilken goding till barnbarn du har. Mitt är 11 dagar idag och hur söt som helst. Kunde bara titta på honom i timmar :)

Ha det bra
Monica