tisdag 22 januari 2013

Vad har jag gjort nu?

Ibland - eller ganska ofta - händer saker som jag inte förstår! Jag har målat docksängen till lilla Julia, pyntat i köket med lökväxter (krokus och tulpaner) och jag har varit på loppis och handlat vackra örngott, lakan och ett par fina sommardukar. Allt har jag fotograferat, det blev ett antal bilder, jag förde över dem till datorn, raderade i kameran och började göra ett inlägg om allt detta. Men bilderna finns inte! Jag har letat och sökt men de finns inte! Attans att jag raderade dem i kameran innan jag kollade. Jag hade dem i bildgalleriet men inte nu inte. Jag har ju gjort nåt jag inte skulle göra, jag blir så ledsen på mig själv!
Bild från nätet - här lyckades jag konstigt nog.
Jag får nog göra ett nytt försök när jag kommit över denna fadäsen!

Mina rara vänner, ni ska ha en härlig och fin vintervecka!

Kram 
Eva

13 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Aj då! Vilken olycka... Ja visst blir man ledsen när man gör så. Men du kan väl fota grejerna igen :) Väntar gärna medan du fotar :) Så kommer jag tillbaka och kikar på den lilla nymålade docksängen.
Kram
Marie

Maria sa...

Är du säker på att bilderna inte finns någonstans? Ibland kan de ju hamna på ställen som man inte har räknat med, eller vet om. Jag är också bra på att ibland tappa bort det jag håller på med, men min man brukar hitta det jag tror har försvunnit. Hoppas att det kan ordna sig för dig!

En fin vintervecka önskar jag dig! Här har vi -17 grader och solen skiner från sin låga vinkel. Vackert, men bitande kallt!

Kram♥ fina du!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tror som Maria att bilderna finns, att du la in dom på fel ställe. Men det är ju soligt så det är bara och fram med kameran igen. Docksäng och vårblommor vill vi ju se.
Kramar
AnnaMaria

Annas röda stol sa...

Så det kan bli... Men leta lite till, kan ju hamnat lite fel. Jag väntar gärna på bilderna om du fotar om :)) så glad hon kommer att bli för docksängen. Kul att du börjat med stickningen och ha en härlig dag . Kramar Anna

Monika sa...

Så knastigt! Det var ju synd! Hoppas du hittar bilderna. Jag har varit med om nåt liknande en gång. Låååångt efter det hände råkade jag hitta bilderna när jag satt o tittade runt i datorn. Du kan ju kolla om det ev kan ligga på samma ställe som jag hittade mina. Värt ett försök iaf :o)

Gå in under start.
Klicka där det står bilder.

På den sidan till vänster står det nu....
Favoriter
Hämtade filer
Skrivbord

Klicka på skrivbord.
Där hittade jag mina bilder. Hoppas dina ligger där också :o)

Ha det gott!
Kram
Monika

Anonym sa...

Äsch då. Låter som min vardag, sånt händer hela tiden och jag kan inte förstå hur det går till :)
Du får börja om från början hur tråkigt den en är.
Kram
AC

blockethuset sa...

Så trist..men du har en kamera som fungerar iallafall, min har jag lämnat in idag. Kunde visst ta två veckor..två veckor med gammal skåpmat får det bli då!
Vad härligt med nya lökväxter i köket..
Kram till dig
Carina

Marie sa...

Men shit också...hoppas du hittar igen bilderna!!
Kram♥

Gunillasljusglimtar sa...

Åh rabalder också!! Kan nog finnas nånstans som fler tror (Har ju varit med om detta också förstår frun...) Jaoo detta med kort på "målerskan" det kommer,var säkert meningen det som blev efter du hade skrivit i morse:)) SKA bli så kul att få se dina projekt gumman ♥ Kramen Gunilla

Rosa i huset i vitt sa...

Nej vad tråkigt....hoppas de kommer till rätta i datorvärlden
kram Rosa

Fröken Tindra sa...

Man kan ju bli trött för mindre! Stackars dig som lagt ned jobb med fotande och allt. Usch och fy säger vi till det!
Sköt om dig!
Kram!

José María Souza Costa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Marianne sa...

Åh, man blir så less när man inte fattar vad man gör för fel!!
Hoppas du hittar dom igen!
Ha en fortsatt fin vecka!
Kram