måndag 5 augusti 2013

Låt mig få stanna

Åh, om det alltid kunde vara så här med barn och barnbarn och vänner och ljuvligt väder! Men var det så alltid skulle jag nog inte njuta så gränslöst som jag gör nu.

Det går åt mycket mat när vi är många i stugan och när vi var i Henån och handlade sist gjorde vi även ett besök hos moltazDesign. Den inredningsbutiken gillar jag och det kommer att bli många besök där.

Saxen är ett av mina inköp hos moltazDesign.

I helgen var min syster och svåger och ett par goda vänner hos oss. Gubbarna var ute och fiskade makrill på fredagen och lördagen tog vi båten till Käringön. Under en tillfällig åskskur satt vi på Simsons prästgård och njöt av godsaker, rekommenderar ett besök där om ni är på Käringön. Det är också mysigt att strosa runt på ön.
Vi frossade av grillat, fisk och skaldjur och goda drycker hela helgen och sent på kvällarna satt vi vid vattnet med varsin Irish coffee och berättade skrönor. Jo, nog är livet fint!

Lille Arvid växer och har många som pysslar om honom och visar sin uppskattning med världens underbaraste skratt. Badbaljan glömdes hemma så han har fått bada i diskbänken, det går bra än så länge.
Julia hjälper till att bada Arvid, hon är så glad i sin kusin.

Några dagar har jag kvar på min semester och jag ska göra mitt bästa för att det ska vara fint. Hoppas ni alla fina vänner har det fint också, oavsett om ni jobbar eller är lediga!

Kram
Eva

24 kommentarer:

Elzie sa...

Vilken härlig semester du har. Fiske och barnbad i diskhon, vad mer kan man begära? Tur att det bara är bebisen som ska blötläggas där, hihi.
Hoppas du har några fina semesterdagar kvar. Här är en till som har denna veckan också. Ska njuuuuuuuuuta!
Kram Elzie

annika sa...

Ja det är precis så som sommar ska vara. Visst är man tacksam och glad för allt fint som man har runt sig.
Härliga bilder.

Ha en fortsatt härlig semester
Kram
annika

Annas röda stol sa...

Jag förstår att du har den underbaraste semester man kan ha. Så mysigt att bada lilleman i diskhon, det är sommar. Kram Anna

Miruschka sa...

Det är dessa minnen och guldkorn du får ta fram när den mörka och kalla årstiden kommer, dem kommer du att leva länge på!
Vilket underbart leende Arvid har:)
Kram♥ och njuuut

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilket härligt leende på lille Arvid, roligt att du haft familjen samlad.
Vi har haft en fantastisk sommar, men tyvärr tar ju sommaren slut. Men än har vi många fina dagar innan det blir höst. En sommar när jag var sådär 13 år bodde vi på Orust i Henån, min pappa gjorde ett jobb i närheten. Kommer ihåg att vi bodde på ett pensionat och jag och kompisen rymde ut genom fönstret på kvällarna. Spanade på killar...
Kramar
AnnaMaria

Marianne sa...

Tur man har den här årstiden så man kan ladda batterierna och minnas tillbaka under den bistra tiden på året!
Härligt med diskho-bad, något att fnissa till när dom blivit större och knappt får plats med fötterna i den!;)
Kram

Rosa i huset i vitt sa...

vilken härlig liten kille. lite vemodigt att sommaren går mot sitt slut tycker jag
kram Rosa

blockethuset sa...

Sicken liten söt skatt i diskhon...njut av dina sista dagar innan jobbet börjar. Har jobbat två dagar, men känns som flera veckor redan...
Kram
C

Gunillasljusglimtar sa...

Låter verklgen som att du njuter Eva ...fortsätt med det du! Kram Gunilla

Yvonne sa...

Härligt inlägg om en underbar helg!
Säger bara: Barnbarn är ljuvligt!!!
Kram Yvonne

Solstrimmor sa...

Ha det så fortsatt härligt min vän. Även om din ledighet tar slut så är sköna sommaren lååång:)

Kramar från Eva-Mari

Åke och Tanterna sa...

Hejsan där i väster.

Att bada i diskbaljan hör till.

Hoppas Du får en fortsatt fin sommar med Dina kära.

Må gott

*KRAMAR om`na*

Lilla Källängen sa...

Vilken härlig semester det låter som!
Skönt att få bada i diskhon..alla sätt är bra:-)
Hoppas du får det lika fint resten av din ledighet!
Kram Anneli

Inger sa...

Har snart jobbat en vecka och det känns tungt. Härligt med barn och barnbarn men jag blir väldigt trött om jag inte får egen tid emellanåt.
Kram

Maria sa...

Så fina de är dina små hjärtan! Och Arvids leende... det är så att man blir alldeles varm inombords. Vilken lite sötnöt!

Det gläder mig att du har fått umgås och ha dina nära och kära omkring dig! Nu hoppas jag att du får njuta av dina sista semesterdagar och att du kan återvända till jobbet med nya krafter!

Ta väl hand om dig finaste Eva och ha nu en riktigt härlig och fin helg!!!

Stor kram♥

Hanna sa...

Låter bara så underbart det du beskriver.
Ha en fin kväll

Hanna sa...

Hej!
Vi brukar hyra hus när vi är i Florida via en sida som heter home and away. Det har alltid fungerat bra för oss. Vi tycker så mycket om att bo i hus när vi är iväg, det böir billigare för en stor familj som oss, plus att vi inte behöver känna att vi stör några grannar. Om du undrar något mer får du gärna mejla mig privat. Mejl adressen finns på bloggen.
Ha en fortsatt fin kväll.
kram
HAnna

Prinsessorna på Bellevue sa...

Vilken otroligt god och glad liten Arvid! Mysigt med prästgårdsbesök!

Kraam
Petronella

nattugglan sa...

Bra med semester o barnbarnen..ungefär som här..Men nu njuter jag av tystnaden o sitter o läser bloggar...gäspar o funderar om jag skall krypa i sängs för kl 07 skall jag ut bland kossorna..min ledighet på 4 dar + de dar jag va i Docksta (4 dar)är slut..så nu väntar jobbet igen-.Tur att Lukas o Linnea som är 10 0 12 år är här o kan ta hand om Ida som snart är 2..då jag går ut, för hon är ju för liten att lämna inne själv..ja Albin (6 i sept) o Emil som blir 9 i nov..de är ju också inne.Tänk va det är mörkt om kvällarna nu.o regnar gör det också..natti.

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Åååhh..det låter underbart !!! Livet är bra helt enkelt !!!

Kraaaaaam

Stina sa...

Vilken gullig bild på barnen.:-) Stina

Bente`s Hobbyrom sa...

Så herlige barnebarn :) Og oppvaskbenken er en herlig løsning :) Kos deg masse resten av ferien din , det går altfor fort til jobb og hverdag igjen . Klem fra Bente :)

Anonym sa...

Njut av dina sista semesterdagar. Visst är det härligt att vara omgiven av nära och kära. Låter som att ni haft det toppen hela sommaren,
Kram
AC

G:a Affären sa...

Det leendet från Arvid får säkert alla att dra på mungiporna, gosen! Och så lilla Julia...
Jag tror ni hade en underbar helg tillsammans och du gör säkert det bästa för att det ska bli bra. Irish coffe vid vattnet med goa vänner låter så mysigt! Och till det berättelser, önskar jag vore med!

Kramar
Cia