fredag 24 oktober 2014

Nytt att pigga upp sig med

Jag känner mig ganska förnöjd i det här vädret, regn och rusk, det hör ju till liksom, så egentligen behöver jag inte pigga upp mig. Men det är roligt med lite nya kläder och jag stack in på Lindex en dag. De har mycket snyggt där och även fanns det en del på rean. Det som inte föll mig i smaken var Jean Paul Gaultiers kläder - förmodligen är jag helt omodern, men så är det. Några påsar följde med mig hem, hittar bara ett par bilder av vad jag köpte på nätet men det blev en hel del, även underkläder.
Bild från Lindex

Bild från Lindex
Det är roligt med kläder!

Ha en bra helg, kära bloggvänner!

Kram
Eva

15 kommentarer:

Inger sa...

Alltid roligt med något nytt!
Trevlig helg och kram!

Melody and M.E sa...

Visst piggar det upp med något nytt! Hos mig blev det en ny lattemugg idag och fredagsfikat blev extra gott!
Kram M.E

Annas röda stol sa...

Fint!! Javisst behöver man pigga upp sig ibland :) Jag var på Lindex häromdagen och blev förälskad i en kofta, där fanns mycket snyggt :) Fin kväll till dig. Kram Anna

Unknown sa...

Roligt när man hittar något man tycker om och det finns i storlek.
Ha en fin helg!
Kram

A House With A View sa...

Snyggt! Ja Lindex har mycket fint, måste ta mig en kik in dit och checka vad som kommit in :)

Många helgkramar aka

Mycket annat & lite betong sa...

Snyggt! Visst är det kul med kläder!

Trevlig helg!
Kram Agneta

Miruschka sa...

Visst ska man unna sig nya saker lite nu och då, man blir som gladare då.
Nu ska vi spendera pengar på oss själva, förr var det barnen som skulle ha sitt först;)
Hoppas du får en underbar helg!
Kram♥

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättefina kläder, ska kika in via nätet till Lindex. Har bara sett reklamen på tv om hans kläder där. Här skulle vi ha sol idag enligt meterologerna, men icke! Det regnar!
Ha en toppenhelg
Kramar/AM

G:a Affären sa...

Det är lite som att bejaka sig själv med något nytt. En svart kjol är aaltid användbar och koftan till blir snyggt! Jag hade en tid på röntgen och insåg att alla mina bh:ar hade sett bättre dagar. Nu glider jag omkring med bysten lite högre upp och är fin där under.
Om jag har fula underkläder tänker jag på min mamma som var sjuksköterska, hon sa alltid -tänk om man hamnar på sjukhuset! Hon vägrade strumpor med hål eller en söndertvättad bh. Men huvudsaken man trivs själv, och kan besöka sjukhuset.

Trevlig helg!
Kramar
Cia

HönaPöna sa...

Kul med nya kläder... fin kofta, jag är en riktig kofttjej och älskar lite nya koftor såhär på hösten!

Äppelblom sa...

Roligt att få köpa sig lite nytt ibland. Fina saker du fick tag på.
Ha det gott och kram från mig!

Black Iris sa...

Visst är det roligt med nya kläder. Jag har också handlat på mig lite och sen fick jag ett par kassar av en väninna för nån vecka sen.. hon köper nya kläder hela tiden och tröttnar lika fort ochdå får jag ta hand om det. Suveränt!

Kram Maidi

Maria sa...

Finaste Eva, vad härligt att du fick med dig så många shoppingpåsar hem! Åh du den där tröjan... den är verkligen jättefin!!! Jag kan också tycka att det är kul att förnya min garderob, emellertid gör jag det väldigt sällan.

I helgen var vi i Göteborg och då sprang jag in på Stoff och Stil... där hade jag kunnat shoppa hur mycket som helst! Nu blev det inte så men nästa gång ska jag ägna lite mer tid åt alla vackra tyger och tillbehör!

Hoppas att du har haft en skön och härlig helg!

Önskar dig en trivsam och behaglig start på veckan!
Stor kram♥ Maria

Gunillasljusglimtar sa...

Ja men visst ska man unna sig lite i höst rusket...inte b a r a sitta inne o mysa med ljus Eva;)..Jag har tänkt vänta.lite tills jag kommer hem från Kanarieöarna; ) kram Gunilla

Anonym sa...

Snyggt, det är kul med kläder... Har också passat på att köpa lite kläder det blev även en väska och ett par boots också.
Kram Birgitta