fredag 17 april 2015

Grattis Julia

Idag fyller mitt äldsta barnbarn Julia 4 år. Vilken lycka den dagen för fyra år sedan när sonen ringde och sa att en liten Julia är född!
 
 
 
Imorgon fyller hennes lillebror 1 år. På söndag ska vi till dem på kalas.
 
Tack mina kära bloggvänner för fina hälsningar som värmer! Stundtals grips jag av förtvivlan för att min mamma inte finns längre - trots att hon var trött, sjuk och nästan 97 år.
 
Kram
Eva

7 kommentarer:

Solstrimmor sa...

Grattis till Julia och grattis till mormor som har så fina barnbarn! Ha det så kul på dubbelkalaset!
Det där med längtan efter en älskad mor tar lång tid att förstå vidden av, jag kom på mig själv långt efter mors död att tänka: Det här ska jag ringa mor om. Men det bleknar efter att åren går... men saknaden består.

Sköt om dig och njut av värmen som ska komma?
Kramar från Eva-Mari

Maria sa...

Två kalas med de käraste du har, det låter himla himla fint Eva!!! Grattis till de små och till dig som har varandra! Jag hoppas att ni får en trivsam kalasstund på söndag!!!

97 år är ett långt liv, men det är klart att sorgen inte blir mindre för det. Mamma är ju mamma. Jag förstår din förtvivlan! Min mamma gick bort dagen före sin 66-årsdag och dagen efter att Smulan fyllt elva. Min pappa blev 73. Jag saknar dem mycket, saknar deras omsorg och det här med att få berätta om barnen...

Nu hoppas jag att din lördag får börja på ett behagligt sätt och att du inte har allt för mycket stress som hänger över dig! Här skiner solen från en klarblå himmel och dagen ser ut att bjuda på vackert väder.

Ta hand om dig! Jag önskar dig solsken och en fin fortsättning på helgen!

Stor kram♥ Maria

nattugglan sa...

Grattis till Julia.. Vårt barnbarn Ida fyller 4 i aug...det är en kul ålder, hon brukar ringa o har så roliga ideer... haha.. Ja föräldrar är alltid ens föräldrar.Jag har ju mina föräldrar i livet ännu, mamma fyller 82 på måndag o pappa blir 84 i sommar..Men farfar va ju o dog den 22 feb..han skulle ha fyllt 90 i sommar, o visst saknar man honom, o värst är det ju farmor ännu, hon sitter där ensam, som hon säger fast vi bor vägg i vägg med henne..Men det förstår jag ju att de har levt ihop sen ungdomsåren..o alltid vart två vid matbordet tex..då känns nog saknaden av farfar. Men som sagt livet rullar på ...ha en skön dag!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till Julia och lillebror, blir roligt och träffas och fira dom.
Varm kram till dig vännen/AM

Anonym sa...

Grattis till Julia på födelsedagen. Ha en underbar dag med dina barnbarn...
Kram Birgitta

Yvonne Blom sa...

Fantastiskt att få ha haft din mamma så länge! Men ändå - de fattas oss när de försvinner.
Kram

Gunillasljusglimtar sa...

Grattis lilla Julia ♥ Jaa förståår så väl din saknad o förtvivlan ♥ Min mamma är mig så kär fortfarande fast det är 12 år sen nu....Kram vännen ♥Gunilla