söndag 16 augusti 2015

Dörrar och fönster öppna

 
 
Vilde Ville behöver klippas och det går bara när han sover.
 
 
Ostron växer på en sten, fantastiska formationer.

Syskonkärlek - William och Julia.
 
 
 
Även under helgen fortsatte värmen och det känns trevligt, annars tycker jag om de flesta väder utom kall blåst. Alla barn och barnbarn var hos oss i stugan, det blev mest båtturer, bad och god mat. Mer behövs inte när vädret är perfekt. På lördagkvällen kom ett förlösande regn som friskade upp, men värmen stannade kvar. Inomhus är det väldigt varmt trots att vi öppnar tvärdrag.
 
Nu börjar allvaret för resten av familjen och lille Ville ska börja på dagis. Känns också som jag skulle behöva ägna mig åt hemmet och trädgården efter denna sommaren men jag tror det får vänta till det fina vädret är över. Vi njuter så länge vi kan.
 
Ha en fin ny vecka, kära vänner!
 
Kram
Eva

14 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att vara tillsammans med barn och barnbarn, man måste njuta så länge man kan. Det varma vädret verkar fortsätta, härligt även fast jag jobbar tycker jag att det är skönt.
Ha en bra vecka!
Kram Birgitta

Yvonne Blom sa...

Härligt att sommaren äntligen stannat ett tag och den får absolut stanna länge än. Livet blir ju så mycket lättare när solen skiner och dörrarna kan stå öppna. Jag har också haft barnbarnen på besök. Det är underbart, inte så ofta att dessa stora barn vill vara hos farmor när kompisar drar mest. Men nu blev det både båt, fiske utan napp och bad.
Ha en fin vecka! Kram

Maria sa...

Det låter underbart vännen... njut så länge du bara kan av sommaren och ledigheten!!!

Jag tycker också om de flesta väder... jag fullkomligt älskar snöväder, men ogillar vintermörkret! Sommarregn är också fint, både när det öser ner eller duggar lätt... I en stuga och framför en sprakande brasa kan det vara extra mysigt med regn.

Ler när jag ser bilden på Williams som blir klippt. Här har vi haft småbarn som vi klippt naglarna på när de sover, det gäller att passa på.

Hoppas att du får en fin start på den nya veckan! Jag inleder med ett tandläkarbesök...
Stor kram♥ till dig från mig!
Maria

Solstrimmor sa...

Känner igen klippningen som är svår på vilda barn som inte gillar sax i håret. Vilket knep ni får ta till! Men vad gör man inte för att få stil på kalufsen inför dagisstarten:)

Även om jobbet börjar så är inte sommaren slut, många helger kan ni vara i stugan än och så har du ju din tjejresa att se fram emot!

Ha det gott!
Kramar från Eva-Mari

nattugglan sa...

Så fint ni har det.. Härligt då alla är samlade.Haha,,här har vi också klippt hår då de har sovt.Kul då du har en resa att se fram emot fast semestern är slut..Så rörande bild av syskonkärlek!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Klippning av sovande Ville, känner
igen det där. Hugo är inte så benägen och
vara still heller. Fick muta honom med
russin i kyrkan, väldigt sött men vi tog
det så han inte skulle sätt i halsen. Så ibland
får man ta till udda knep. Och trädgården, den
vågar jag knappt tänka på. Har blivit så eftersatt,
har mest klippt gräset.
Ha det gott och kramar/AM

Marie Olsson sa...

Hej vännen!
Länge sedan jag hade ork och lust att läsa bloggar, det kändes till och med jobbigt att underhålla min egen.
Men igår kände jag plötsligt lust igen, så din blogg är den första jag läser. Ser att jag ligger efter, så det blir en lång visit här inne;)
Tack så mycket för att du har fortsatt lämna så fina kommentarer hos mig, det värmer ska du veta♥
Kram

Gunillasljusglimtar sa...

Tack goa Eva för raderna hos mig! Du kan tro att jag är GLAD:)) Åh mysigt att träffa sina nära och kära...Ja nu ska sommaren avnjutas innan allt här inne som försinkas får ta tag idet!!Kraam Vännen ♥ Gunilla

Maria i huset mellan skogen och sjön sa...

Ja visst är det härligt att det blev sommar till sist!
Jag känner också att det är mycket som borde vara gjort i trädgården men jag avvaktar till det blir lite svalare för det lär det ju bli snart!
Det får bli lite mindre projekt bara!
Härligt att ha barn och barnbarn samlade!
Kram ♥
Maria

Mormors Fint sa...

Härligt ni haft det. Vi var i Stenungsund på kräftskiva och trots det uppfriskande regnet kunde man sitta kvar ute. älskar att vi även i år fick lite såna kvällar när det går att sitta ute och njuta långt in på småtimmarna.
Ja så var det helg igen och vi drar till landet, så även ni verkar det som. Härligt.
Kram fina Eva/
Berit

Elzie sa...

Kom hem från husvagnen efter att ha varit där mina fridagar. Känns väl sådär att gå in och jobba hela helgen, men det är inte mycket att be för.
Märks att det är augusti för ikväll blev det mörkt tidigt och månen visar sig från sin fina sida.
Ska till röntgen den 14 september så nu börjar det äntligen hända något!!
Ha en toppenhelg.
Kram Elzie

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ha en fin ledig dag och
helg
Kramar/AM

HönaPöna sa...

Fint med tid tillsammans... och smart med sov-klippning, vore nåt här när jag ska klippa Gideon för det blir ett evigt tjatande om att sitta stilla eller titta upp...
Önslkar dej en härlig helg!

Helena sa...

Så fint att få rå om barn och barnbarn. Fotot med syskonen som kramas är helt bedårande fin. Önskar dig en bra lördagskväll!/Kram