måndag 25 april 2016

Prima ballerina och trädgårdskrukor


Julia
Dansuppvisning var det igår, en himla massa flickor och pojkar som dansade olika danser. Jätteduktiga barn och min lilla Julia var så fin, älskade unge.
 
Idag var jag med Julia i simskolan, hon är orädd i vattnet och har nu lärt sig simma. Så skönt eftersom vi bor vid havet på sommaren och det blir ju roligare och lättare för henne själv också när hon kan simma.
 
Hann med en stund i trädgården idag också (i kylan), har bottnat alla stora krukor och urnor med kottar och fyllt på jord så nu kan jag plantera växterna när det blir dags. Jag brukar inte så och plantera så tidigt även om det känns roligt att göra det, utan jag väntar till det är riktigt varmt i jorden. Inomhus och i verandan har jag mängder med plantor som ska ut, det känns som det är mängder när de står och tar plats, men när jag väl planterat ut dem är det nog inte så mycket.
 
Ha en fin fortsatt vecka alla vänner!
 
Kram
Eva

12 kommentarer:

Yvonne Blom sa...

Vilken fin liten ballerina!
Det är ju bara det mest underbara att få vara med på barnbarnens uppvisningar, oavsett vad det är. Man känner sig så stolt och de är ju så himla duktiga, om det så bara är Lucia eller skolavslutningar. Jag har haft förmånen att följa mitt äldsta barnbarns utveckling till en driven artist på scenen, från en blygare pojke som inte riktigt visste vad han skulle göra i de avsnitt i musiken när han inte själv skulle spela till att agera proffsigt vad som än händer på scenen. Han spelar gitarr i sitt band Zero Destiny och de kom i helgen trea i distriktsfinalen av Live Karusellen. Så himla roligt!
Tack för dina alltid så fina kommentarer kära vän!
Ha det fint i veckan! KRAM

Melody and M.E sa...

Jag blir nostalgisk när jag ser ballerinan! Mina döttrar dansade balett i många år och så många uppvisngar det hann bli under åren! Kottar i krukorna? Det var något nytt för mig! Är det istället för lecakulor?
Jag har varit alldeles för tidigt ute med en del planteringar i år, så nu bärs det in och ut krukor varje kväll det finns risk för frost!
Önskar dig en fin fortsättning på veckan!
Kram M.E

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Hej du söta hönapönor!
Härligt att kunna vara nära sina barnbarn så där! Hör att du oxå är igång med "vårbruket"..underbar tid vi har framför oss nu!! Sen måste jag säga att jag blir så himla glad när du säger att du saknat mina bilder..du är go du!

Kramar till dej /Anette

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Hej du söta hönapönor!
Härligt att kunna vara nära sina barnbarn så där! Hör att du oxå är igång med "vårbruket"..underbar tid vi har framför oss nu!! Sen måste jag säga att jag blir så himla glad när du säger att du saknat mina bilder..du är go du!

Kramar till dej /Anette

Solstrimmor sa...

De är för söta, de små dansarna! Min har bytt ut balettkjolen mot både, jazz, hiphop och disco nu. Men så är hon 12 och "stor". Det går för fort...
Här får vi vänta ännu ett bra tag innan vi kan sticka fingrarna i jorden. Köpte penséer i förrgår och dem har jag lyft in båda nätterna för det har varit för många minus. Men den som väntar på nåt gott...

Ha det gott!
Kramar från Eva-Mari

Mycket annat & lite betong sa...

Men så söt hon är, lilla Julia! Vilken fin balettklänning!
Det är så roligt med barnbarn. Vi är barnvakt lite då och då till våran kille som blir två i sommar.
Jag har börjat lite smått med städning i rabatterna men det är ju inget vidare väder.
Det är spännande med bävern men vi ser den inte så ofta.
Tack för dina gulliga kommentarer!
Kram Agneta

Elzie sa...

Så fin hon var den lilla ballerinan. Önskade mig en sån fin kjol när jag var liten, men det blev aldrig nån.
Jag vill gärna ha en lång vår också, men när det är snöblandat regn var och varannan dag så tycker jag det är trist, haha. Och mina persikoblommor vill ju aldrig slå ut!!
Ha en finfin helg med barn och barnbarn. Det lät mysigt.
Kram Elzie

Anonym sa...

Vilken underbar liten ballerina, så duktig hon är. Här är det också så kallt så det får vänta med planteringar, har inte gjort i ordning bäddarna i växthuset... men snart.
Ha en bra helg!
Kram Birgitta

Elisabeth sa...

Fin bild på den lilla balettdansösen :)

Härligt att vara förberedd på sådd och utplantering ;) Jag ska tigga hästgödsel av grannen så fort det blir uppehåll till mina pallkragar men som sagt jorden är inte varm nog än så det är inte bråttom !
Trevlig Helg !
Kram
Elisabeth

Rost och rädisor sa...

Duktig hon är lilla snuttan!
Stora snuttan också duktig som förberett krukorna. Så skönt att ligga lite före och inte ett steg efter som jag mest tycks göra.
Känner precis igen det där med att det verkar fullt av plantor överallt, men sen bara försvinner de och ändå kan det saknas nåt här och är.
Ha det så gott
/Anette

Fröken Tindra sa...

En sån söt ballerina!
Inte mycket till trädgårdsväder men jag måste ta tag
i att klippa rosorna. Men det får bli i morgon. Nu pågår
förberedelser inför gäster i kväll.
Önskar dig en Glad Valborg och en skön Första Maj!
Kramisar på dig!

G:a Affären sa...

Men så glad jag blev när det gick att förstora bilden, åhh, vilket ögonblick du fångat med söta Julia!
Vilken bra idé att bottna krukorna med kottar, den lånar jag.
Idag slipper vi regnet men det är inte så mycket mer heller, ingen direkt värme.

Kramar /Cia