lördag 23 april 2016

Sista födelsedagen och trädgårdsjobb.


Lille Arvid fyller 3 år på måndag men vi fick komma på kalas idag. Ett så mysigt och trevligt kalas med korvgrillning och pannkakstårta, Arvid älskar pannkakor. Det var bara vi, Arvids kompis i grannhuset och kusinerna med föräldrar så det var lugnt och fint.


Kompisen Adam och Arvid under altanbordet.


William spexar.


Julia gillar Arvids katt.
 
Detta var sista födelsedagskalaset i familjen. Nu är det trädgårdsarbetet som tar den mesta tiden. Rabatterna är rensade och snart är det dags att börja om igen. Pallkragarna är förberedda för sådd. Maken har klippt gräset och imorgon ska jag ut med trimmern. Men först ska jag följa med Julia på hennes dansavslutning. Och måndag ska jag med henne till simskolan. Fullt upp men det är roligt att följa barnbarnen och ha den fina kontakten.
 
Nu ska vi i alla fall fira en lugn lördag kväll och jag hoppas ni alla har en trivsam kväll, kära vänner!
 
Kram
Eva

PS. Det kom lite snö här idag!
 

11 kommentarer:

Helena sa...

Barn och kalas hör ihop. :-) Här har det varit ett riktigt aprilväder, med snö, hagel, regn och sol. Vi hoppas på sol i morgon. Kram och fin lördagskväll.

Yvonne Blom sa...

Du har också dina födelsedagsbarn tätt! Riktigt barnvänligt kalas ni hade, mysigt.
Har förberett i trädgården också, känns skönt att ha det gjort i väntan på värmen. Har dessutom sått lite i ett par pallkragar, men det var nog alldeles för tidigt med denna kyla.
Vi är på Öland nu och förbereder säsongen. Underbart att vara nära havet igen!
Nu vill vi ha värme så att vi kan bada igen, eller hur?
Ha det gott kära vän! Kram

Solstrimmor sa...

Så kom då äntligen Arvids födelsedag! Och pannkakstårta och korv, perfekt kalasmat! Så söta de är de små knattarna. Och Julia, hon har blivit så stor och hjälp vilken söt klänning hon har!

Ha det roligt bland alla dina kära!
Kramar från Eva-Mari

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa det blir många kalas på ett år! Men gott att få pyssla i trädgård nu Eva...Jag ska pyssla om gubbarna i snickarveckan nu som kommer...Kram vännen💕

Gunillasljusglimtar sa...

Jaa det blir många kalas på ett år! Men gott att få pyssla i trädgård nu Eva...Jag ska pyssla om gubbarna i snickarveckan nu som kommer...Kram vännen💕

Anonym sa...

Härligt med kalas och ett pannkakskalas... toppen. Så fina barnbarn du har, de är ena riktiga små godingar.
Ha en bra vecka!
Kram Birgitta

Mormorstorp sa...

Vilka härliga bilder på dina fina barnbarn! Roligt att kunna ha tid att vara med barnbarnen i deras vardagsaktiviteter.
Ha det gott!
Annica

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Många vårbarn hos er, roligt med kalas.
Då blir det badhuset för er idag då, låter
roligt det också. Hoppas ni slapp snön, här
kom det en del igår och sommardäcken är på.
Kramar/AM

Black Iris sa...

Barnbarnen är allt det bästa man har just nu. Det var värst vad kalasen hopar sig för dig. Vi har det lite mer utspritt.
Jag känner igen det där med rabatter. När man nyss rensat klart och är så nöjd i några dagar måste man ta itu med det igen.

Kram Maidi

Erikslundsliv sa...

Härligt med kalas! Visst är det konstigt att i de flesta familjer så är födelsedagarna samlade på samma halvår! Så är det för oss också, alla från oktober till februari och de flesta i december och januari. Då gör vi inte annat än äter tårta!
Ha det gott!
kram, Ann

Elisabeth sa...

Klippt gräset ??????? :0 Här har det knappt börjat växa än...Hihihihi...Härligt att ha hunnit rensa allt första vändan..det har inte jag ! Om man är noggrann brukar man klara sig till efter midsommar i alla fall ;)
Nu får det sluta regna !
Kram
Elisabeth