fredag 27 maj 2011

Kamera

Igår hade jag födelsedag och jobbade som vanligt men på kvällen firades jag av min familj hos son o svärdotter och lilla Julia. De hade gjort en underbar middag och fixat allt så trevligt. Dessutom fick jag en present, en systemkamera!
bilden hämtad från kameravaskan.se
Jag blev alldeles stum när jag öppnade paketet, en systemkamera som jag pratat om att skaffa mig för att kunna ta fina bilder och så får jag det av min underbara familj! Ett extra objektiv också, jag förstår inte så mycket av funktionerna än men till hösten ska jag gå en fotokurs. Så roligt det ska bli!
Tack mina allra käraste för en underbar kväll (och jag fick gosa med lilla Julia nästan hela kvällen)!

Nu är det fredag och jobb som vanligt och imorgon är det också jobb så det blir inte mycket ledigt denna helgen men vädret är ju fortfarande dåligt så visst kan man jobba.
Ha det fint mina vänner!
Kram
Eva

5 kommentarer:

Bente`s Hobbyrom sa...

Gratulerer så mye med dagen , stor klem :o) Sånn kamera har jeg også , jeg er superfornøyd og det er så hendig å bruke . Lykke til du kommer til å kose deg med det :O)

Anonym sa...

Grattis i efterskott Eva! Vilken fin present!!
Ha en härlig fredag!
Kram
Anne-Lie( Hemma hos Märtha)
PS! Går fortfarande inte att kommentera med googlekontot?? Frustrerande!

Freshgarden sa...

Ett stort GRATTIS i efterskott. Woow vilken present du fick. Skulle också vilja ha en systemkamera, kanske det blir framöver.
Önskar dig en härlig helg.
Kram Britt

Sandra sa...

Vilken fin present! Jag har samma sort, men en äldre modell och har varit nöjd med den. Ser fram emot att se dina bilder med nya kameran!

Anonym sa...

Grattis grattis på dej vännen... Kul att du tyckte frisyren var snyg,alltid kul att höra. Roligt med sytemkamera.. Kramis Gunilla