onsdag 14 september 2011

Award

Oj, nu har jag fått ytterligre en award, denna gång från Britt med bloggen Freshgarden, stort TACK för att du tänker på mig! Britts blogg är så inspirerande med vackra bilder, växter, inredning, pyssel och mode. Har ni inte besökt henne tidigare ska ni göra det!
När man får en award ska man berätta 8 saker om sig själv och jag tar vad jag kommer på nu som speglar en del av mig själv:
1. Jag älskar hösten trots blåst och regn.
2. Att plocka svamp är en underbar avkoppling men jag avskyr att plocka bär.
3. Har ett jobb jag stortrivs med även om jag jobbar alldeles för många timmar i veckan.
4. Blir förfärligt irriterad när det blir så mycket stress på jobbet så jag inte har full koll på allt (ändå behöver jag inte ha full koll på precis allt, tydligen har jag stort kontrollbehov.)
5. Min lilla familj är mig så kär och den växer så smått, har fått mitt första lilla barnbarn som jag kan göra allt för, t o m skulle jag sluta jobba om Julia behöver mig.
6.Vill gärna resa, men det blir sällan, dock inte för att ligga på strand utan för att se natur. Italien och Frankrike med små bergsbyar skulle vara spännande.
7. Är urdålig på att laga mat men äter gärna och mycket.
8. Och så är jag totalt omusikalisk. Musiken ger mig ändå stor njutning. What a wonderful world med Eva Cassidy är fint att lyssna på och den visar vad jag njuter av.

Man ska också skicka awarden vidare till 8 bloggare men jag låter den som vill ta emot och svara på detta, jag har lite svårt att välja, det är så många jag tycker om och vill ge en award till.

Ha en fin höstdag kära vänner!
Kram 
Eva

9 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

Hej Eva! Jag får va glad för varje inlägg jag kan göra bägge datorerna så s-e-g-a..här hemma i stugan går den lille för fulla muggar! Du lellelördan det var tider¨det du! Jaa det grytunderlägget fick jag se igår när jag hälsa på..Han hade det på väggen i köket...Vill ha men våga ej fråga för han var själv så kär i det efter mamma...Ha det gott gumman..Tack för varningen..Gunilla

Gunillasljusglimtar sa...

Va kul att få veta lite om dej...Har det däringa kontrollbehovet oxå..Fin kväll gumman ♥

Fru C sa...

Awarden har hamnat hos rätt person!!

Kram//

maria sa...

Grattis igen till din Award!!!
...det där med att känna att man har kontroll känner jag igen... och vad jag har kämpat med att kunna släppa på den!!! Tänk att världen kan fungera så bra utan min ”inblandning och kontroll”... :P

...och barnbarnskärleken...tänk att den kan vara så stor och stark! ♥

Ha det fint, jag hoppas att du hinner fånga lugnet och ögonblicken!!!
KRAMAR♥ Maria

skifferhuset sa...

Grattis till awarden!Och tack för dina fina rader hos mig! Kul att läsa dina svar och få bilda sig en uppfattning om dig som person! Ha det gott vännen! Kram Iréne

Käranån sa...

Grattis till Awarden! Det här med att man vill ha kontroll på saker och ting känns igen...ha en skön helg!

Rosor och Spetsar sa...

Hejsan
Alltid kul att få veta lite mer om sina bloggvänner.
Ha det bra
Kram
Annelie

Vårt röda hus sa...

Grattis till alla din Awards, min vän! Du skriver så fint om ditt barnbarn och jag kan bara hålla med... det finns obegränsat med kärlek:)

Hoppas din helg blir fin.
Kram Eva-Mari

Pia sa...

Grattis till dig!!! och skååål!
Önskar dig en sköön helg!
-Pia-