fredag 16 september 2011

Hemlig resa och ny butik

Av en händelse fick jag se att en butik öppnat nyss (eller kanske det är längesen men jag har inte sett den förut) och det är inte så långt från där jag bor. Stoff och stil har allt man behöver när man ska sy och priserna är överkomliga. Det har inte funnits så många butiker med tyg och sybehör och det har jag saknat. Jag köpte material till tofflor, väska och lapptäcke och lite sybehör. Butiken ligger på Bäckebols köpcenter utanför Göteborg. Ska ta med mig dottern dit en dag, hon kommer att frossa i alla tyger.

Imorgon blir vi hämtade kl 8 av goda vänner och vi ska åka nånstans, vet absolut inte vad som händer mer än att det blir övernattning. Det ska bli så himla roligt att komma bort och koppla av. Vi är ett gäng på 8 st som överraskar varann och nu är det min tur att vara nyfiken.
Men faktiskt är jag inte så nyfiken, tycker bara det ska bli himla kul.

Nu packar jag väskan och önskar er en trevlig helg! För det ska jag ha!
Kram
Eva

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad roligt med en överraskningsresa... Önskar dig en helt ljuvlig helg/annie

Pia sa...

Jösses, en så fin grej ni har tillsammans - att överraska varandra!!! Hoppas vi får se och läsa om det vart du varit, senare!

Ha det så gott!

skifferhuset sa...

Å vad kul med en hemlig resa! Roligt när man gör sådana saker med goa vänner! Ha nu en toppenhelg, ska bli kul att höra vart ni varit! Kram Iréne

Fru C sa...

Kanske är du redan hemma från din Hemliga resa.
Vilken rolig idé förresten. Hoppas ni hade det bra.

Stoff och Stil...älskar jag...fast jag inte syr.

Kram//