måndag 12 september 2011

Igår blev lilla Julia döpt och det gick hur bra som helst - hon är en fantastisk liten unge och flinade hela tiden. Att man kan känna så mycket kärlek! Trodde jag hade gett all kärlek till mina barn men tydligen finns det oändligt av den varan - och det är så gott att känna och jag tror att hon tycker lite om sin farmor också. Har ingen bild på Julia i dopklänning.
Julia på parkbänk utanför kyrkan med mormor och farmor
Om två veckor ska jag ut och resa med familjen och då ska Julia följa med, så mysigt!

Jag har fått ytterligare en award, denna gång från Iréne med bloggen Skifferhuset, det är den mest energiska kvinna jag vet! Så gulligt av henne att tänka på mig! Man ska svara på några frågor och det försöker jag med efter bästa förmåga:

 Varför började du blogga?
Vet inte riktigt, kollade på många bloggar och blev inspirerad på olika sätt och helt plötsligt var jag själv en bloggare!
Vilka bloggar följer du?
Faktiskt ganska många - heminredning, trädgård och mat och bak.
Favoritfärg?
Rött tycker jag mycket om men favoriterna varierar med årstid, föremål och humör. Grönt tycker jag däremot inte om (utom i naturen förstås) och är inte så förtjust i lila heller.
Favoritfilm?
Det var svårt men såg en film för väldigt längesen som heter Soldier blue och den har jag aldrig glömt, gillar hemska filmer och drama. Kom just på att Jägarna tycker jag om, ja, det finns många fler.
Vilket land skulle du vilja besöka?
Italien! Och Provence i Frankrike!
 
Så ska man skicka awarden vidare men jag har svårt att välja så det blir till alla som har färre än 100 följare. Den som vill får ta emot!

Ska slötitta på Idol en stund innan Lykke så God kväll på er fina vänner!
Kram
Eva

9 kommentarer:

maria sa...

Men så söt hon är lilla Julia, en riktig liten gullunge!!! ♥ ...jag tänker också ofta att det är otroligt att man kan känna så mycket kärlek till sina barn och barnbarn!!! :)

Kul att du delade med dig lite av dit själv... jag skulle också gärna besök Provence! ;)

Ha det gott!!!
Kramar♥ Maria

Gunillasljusglimtar sa...

Va skönt att dopet gick bra,klart hon gillar farmor! Blev kakorna bra sen? Kramen Gunilla

Hagagården sa...

Hej Eva
Kul att du tyckte om tvålarna,jag kommer att lägga ut tvålat i min blogg butik så småning om,men dom är inte riktigt klara en,ska ligga och mogna i minst 6 veckor och det är några veckor kvar tills dom är klara för använding,men jag lägger ut på bloggen och talar om när tvålarna är klara till försäljning.
Kram o ha en underbart fin dag.
Ninni

Gunillasljusglimtar sa...

Du Eva! Kan man få skriva in den "Varningen " du har på din höger sida tro? Tycker om den såå mycket! Kramis Gunilla...Gillar den om bloggvänner oxå men får jag "låna" en av dej så blir jag glad... Gunilla

Gunillasljusglimtar sa...

TAAACK!! Snälla du,söter Julia är där då,synd inte farmor o mormor kom med på bilden,hihihi Kraaam Gunilla

Fru C sa...

Julia...vilken guldklimp!

Ja här har man fått jobba ute fast att det blåst och stormat. Känner mig helt slut så här på kvällskvisten.

Kram//

karin sa...

vilken sötis!

Källeboda lantliv sa...

grattis till din award ...visst blir man glad av att få en ...kan förstå att du älskar ditt barnbarn så ....man har massor av kärlek att ge ....jag känner så för mina brorsbarn ...ha en bra dag ! kram jeanette.kallebodalantliv

Freshgarden sa...

Du har något att hämta inne hos mig.
Kram Britt