söndag 23 juni 2013

Allt ditt är mitt

Ja, en del tror tydligen att det är så. På tre veckor har vi haft två inbrott på jobbet. Uppfinningsrikedomen är enorm när det gäller att ta sig förbi kameror och larm, jag tänker inte berätta! Detta är väldigt påfrestande för oss eftersom det är vår mest hektiska tid nu och det som blev stulet och förstört är ju sånt vi ska sälja. 
Det var skönt att det blev midsommar och avkoppling och vi firade i stugan med barn och barnbarn, det bästa man kan ha. Dottern hade med sig en underbar bukett från egna trädgården. Tack, käraste flicka!


Min influensa är nästan borta och även ögoninflammationen, ska bara ta antibiotika ett par dagar till. Skönt, för nu behövs krafterna på jobbet!

Ha en fin ny vecka, kära vänner!

Kram
Eva

13 kommentarer:

Rosa i huset i vitt sa...

Skönt att du är på bättringsvägen och vilka fina blommor du fick
ha det bra
kram Rosa

Anneli sa...

Gott att du mår bättre!
Åkte också på en förkylning med ögoninfektion för någon vecka sedan........tack och lov var det över på några dagar!

Tack snälla du för din hälsning.

Kramar till dig,
Anneli

Annes vita rum sa...

Usch vad arg man blir,varför kan inte en del människor skilja på mitt och ditt:( Som sagt det förstörs och förlust blir det:Vi är själva drabbade hårt just nu,två st husbilar stals för 2 veckor sedan...
Midsommarfest med alla barnen har det blivit här oxå:) Fint väder fick vi oxå.Sämre med det hos er vad jag förstår.Tur att du mår bättre nu iaf,hoppas din semester börjar snart:) Ha de gott vännen...kramiz

annika sa...

Tänk att en del har så svårt med vad som är tillåtet eller inte. Usch!
Skönt att du är på bättringsvägen i alla fall.
Så vacker bukett som din dotter hade med.
Hoppas att ni hade det mysigt.
Kram
annika

Annas röda stol sa...

Bra att du är på bättringsvägen Eva. Men så ledsamt med inbrott, det ställer till så mycket elände. Fina blommor din dotter kom med. Du får ha det så bra det går och stor kram. Anna

vita zara sa...

Hej Eva.
Men vad tråkigt, man blir så himla bestört, hur kan de, de borde skämmas, som gör inbrott.
Vilken fin bukett, ljuvlig.
Kram Zara

Solstrimmor sa...

Tänk att det finns människor som förstör så för andra och inte bryr sig det minsta om konsekvenserna. Hoppas de skyldiga får sina straff... på ett eller annat sätt! Och att ni slipper vidare påhälsningar i framtiden. Skönt att ni har haft en avkopplande midsommar och att du är bättre.
Må väl så gott du kan!

Kram Eva-Mari

Marianne sa...

Skönt att höra att du är på gång igen.
Influenser är ju extra jobbigt den här årstiden:(
Usch så ledsen man blir när man hör om inbrotten, varför finns det människor som totalt saknar respekt för andras egendom!!
Hoppas ni får ett slut på eländet.
Önskar dig en frisk och skön start på nya veckan!
Kram

Prinsessorna på Bellevue sa...

Hoppas du äntligen börjar bli frisk från eländet nu och jättevacker bukett! Himla tråkigt med två inbrott...

Kraam
Petronella

Gunillasljusglimtar sa...

Åh va tråkigt att höra om inbrott;( Usch o fy att dom inte tänker på vad mycket dom förstör,bläää... Det roliga var att du berättar att du är nästan BRA,det glädjer mej ska du veta! Å blommorna sen då...Underbara blommor! Kram på dej ♥ Gunilla

blockethuset sa...

Så jädra tråkigt...man blir ju både ledsen och förbannad. Häromkring är det en del stölder nu..och mer blir det i slutet av sommaren..tyvärr. Jag som vill tro allt gott om människor från alla håll i världen..men
På jobbet händer det en hel del också, jag jobbar i Informationen/Kundtjänst/Spel på en stormarknad och det är GALET mycket att göra just nu..och en del klåfingriga som inte kan se skillnad på mitt och ditt där heller..
Tack söta Eva för dina fina ord till mig..det är väl helt enkelt lite mycke just nu.
Stor kram och ha en bra dag
C

G:a Affären sa...

Skönt att du mår bättre och fick en avkopplande midsommar med de dina. Buketten från din dotter är så vacker, maffigt med pionerna!
Tråkigt med inbrotten, så f-bannad man blir! Hoppas de får sitt straff och även blivit smittade av din influensa och ögoninflammation, för evigt!

Kramar
Cia

skapa och inreda sa...

Sänder en värmande kram