torsdag 31 mars 2016

Påskhare och födelsedag

Påskhelgen gick snabbt över men det var skönt med lite extra ledigt. Vädret var inte så bra, påskafton var det visserligen sol men det blåste rejält kallt. Julia var ute och tittade om påskharen varit framme - och det hade han ju. Påskdagen var svärdotterns föräldrar hos oss på lunch. Roligt med besök för den dagen var det ösregn och stark blåst så det var en innedag. Lille Willie har haft hög feber hela helgen så han brydde sig inte om vädret. Julia och jag tog ändå några spännande promenader, hon älskar att gå "hemliga" stigar och prata om livets väsentligheter.
 
 
 
Julia har hittat påskägg.


Idag fyller vår fina svärdotter år. Grattis på dig, du rara! Vi uppvaktar inte idag, det blir på lördag.


 
Bilden är ett halvår gammal. Svärdottern med Willie och Julia. Arvid med mormor.
 
 
Imorgon är min lediga dag och jag pustar ut. Nu har vår mest hektiska tid på jobbet börjat, blogg, facebook och instagram får nog mest vila .... eller kanske det är det enda jag orkar med efter jobbet, vi får se. I alla fall trivs jag med mitt jobb!
 
Önskar er alla fina, rara, trevliga och inspirerande vänner en riktigt fin helg!
 
Kram
Eva


8 kommentarer:

Maria i huset mellan skogen och sjön sa...

Vi hade både sol 8ch moln under påskhelgen. Men regn det fick vi inte förrän på tisdagen.
Eftersom vi har snö kvar så har jag inte nåt emot lite regn. Den försvinner snabbare av regnet!

Vad fin hon är lilla Julia! Det måste vara en fin guldkant i livet att få följa med henne på hemliga stigar och höra hennes tankar om livet!

Hoppas lille Willie kryade på sig snabbt för det hördes jobbigt med hög feber!

Hoppas du får fina kommande dagar trots hektisk period på jobbet!

Kram
/ Maria

tankar o bilder sa...

Hej!
Finfina påskbilder!

Erikslundsliv sa...

Skönt med en ledig dag! Det har jag också haft idag och jag har vårstädat trädgården i strålande sol. Underbart!
Ha en fin helg!
Kram, Ann

Gunillasljusglimtar sa...

Tack Eva för titten:) Ska bli såå kul med gästtoan...mest för gästerna ja'...Lilla Julia o Farmor💕 Härligt med dessa barnbarn:)
Kram Gunilla

Gunillasljusglimtar sa...

Tack Eva för titten:) Ska bli såå kul med gästtoan...mest för gästerna ja'...Lilla Julia o Farmor💕 Härligt med dessa barnbarn:)
Kram Gunilla

Helena sa...

Påsken bara blåste förbi och dag första april är det nog många som blivit blåsta på annat sätt. Hoppas du haft en fin ledig dag. Kram

A House With A View sa...

Javisst är det härligt med lite extra lediga dagar över påsk, jag hade släkt och vänner över på middag och hade det riktig trevligt. Dessutom kom min dotter hem (hon bor på annan ort) och det är sååå kul varje gång hon har möjlighet att göra det :)

Nu är det helg igen och tyvärr iiiinte så fint väder... MEN det hindrar inte mig från att för första gången i år ta hand om trädgården :)

Många kramar aka

nattugglan sa...

vi hade fint väder hela påsk, lite blåst va det men ananrs inget regn. Vi besökte pappas grav o la dit lite påskblommor samma sak på faffas (svärfar) grav.Och en påskkärring hade vi..inga fler.Barnen som bor här runtomkring börjar bli för stora.. Gullig bild på barnen i kärran med halm el är det hö?...ha en bra helg.