lördag 5 mars 2016

Duktiga Arvid

Nu vet jag vad det är för fel med min rygg och jag får leva med det, tänker inte steloperera. Med rätt gymnastik osv kommer jag att klara det. Jag har haft fruktansvärd migrän hela livet till jag var ca 50 år och jag har definitivt hellre ryggont än migrän. Nu ordar vi inte mer om det.
 
Idag har lille Arvid och hans mamma varit här. Arvid, 3 år i april, har slutat med napp och vi gick till skogen där tomten bor och lämnade napparna. Tomtens små nissar behöver dem bättre än Arvid som är en stor kille. Så duktig, älskade unge! Och så ska han bli storebror till sommaren.
 
 

Napparna i en plastpåse.


Napparna lämnade bland andra presenter som barnen lämnat tidigare till tomten.

 
Marsvädret är råkallt och regnigt och imorgon ska det visst snöa hela dagen. Det är ju bara början av mars så det är inte mycket att säga om, så småningom kommer fina vårdagar.
 
Ikväll tittar vi på Andra chansen och jag tror bestämt det blir ett glas rött.
 
Ha det fint mina vänner!
 
Kram
Eva

13 kommentarer:

Elisabeth sa...

Vilken gullig liten kille :) och duktig ! Klart nissarna ska ha napparna :D Tråkigt med din rygg, har själv diskbråck i nacken och spondylos i ryggen så jag vet hur det är...:( Men det går...:) Nu går vi ju mot våren och jag skulle gärna se en rödhake sitta här utanför och drilla :D De är också väldigt söta :) Avnjuter också ett glas rött ikväll :) Så skål och ha en fortsatt trevlig helg !
Kram
Elisabeth

Anonym sa...

Vilken underbar liten kille och så snäll han är som ger bort sina nappar. Millian har napp men bara på natten, då är de skönt tycker han. Härligt att lille Arvid skall bli storebror, våra små M&M är som ler och långhalm. Här har det också snöat igen, men det kom inte så mycket... hoppas att det är slut där uppe, hihi.
Fy så tråkigt med din rygg, men som du säger med rätt gymnastik så går det bra... håller tummarna och skickar dig en varm kram.
Ha en härlig söndag!
Kram Birgitta

Erikslundsliv sa...

När mina barn slutade med napp så lämnade vi också dem i skogen fast till trollen. Sen gick vi tillbaka efter några timmar och då hade trollen hämtat napparna och lämnat en present istället. Min son fick ett sjörövarskepp och min dotter en stor målarbok och massor av pennor och kritor till det. Stora ögon och inga problem att sluta med nappen heller!
Det går säkert bra med Arvid också!
Trevlig söndag!
Kram, Ann

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Så duktig, det är stort och sluta med
napp. Här lämnar barnen till grisarna på
mini zoo i Mariebergsskogen.
Och jobbigt med ryggen, jag har också migrän.
Men den har inte gett med sig, hela min
släkt har det. Hoppas du kan träna bort det
onda i ryggen.
Fin söndag och kramar/AM

Fröken Tindra sa...

Inte kul med ryggen men bra att veta vad det är.
Kämpa på!
Duktig kille som lämnar nappen! Bra att göra som
en ceremoni av det.
Ha en bra vecka!
Kram!

Blommiga Rutan sa...

Hej!

Tack för din kommentar hos mig.
Tråkigt med din rygg, hemskt att ha ont och värk.
Men, sååå söt han är lille Arvid! Och så duktig! Inte så lätt att lämna dom älskade napparna kan jag tänka...
Så roligt att ni också får ett fjärde barnbarn i år. Förstår att ni ser fram mot augusti.

Fin söndagseftermiddag och en skön mars vecka till dig
Kramar Anncathrine

Fröken Grön sa...

Vilket härligt sätt att sluta med napp! Våra grannbarn tror att tomten bor under vår lada, så de har pillat in sina nappar där, hihi!

Ha en skön söndagkväll!

/Anna-Karin

Helena sa...

Det här med har ont är inte roligt alls. Tar energi. Hoppas du får bra hjälp av sjukgymnasten. Skön söndagskväll.Kram

Solstrimmor sa...

Som du så vet jag vad migrän är. Och håller med... ryggont är gräsligt men jämförelse går inte att göra. Min migrän försvann också i klimakteriet... som att vinna högsta vinsten! Hoppas du får bukt med det ryggonda också. Men krämpor kommer, det gäller att någorlunda gilla läget och glädjas över väsentligheter... som att napparna är överlämnade till tomten. Vad han nu ska med dem till, hihi? Men ett så svårt beslut av lille Arvid! Kanske det första och största?

Önskar dig en ny fin vecka.
Kramar från Eva-Mari

nattugglan sa...

hej, länge sen sist!! Här knallar det på ..solen gick opp i morse men vart den tog vägen sen..ingen som vet! Klart att tomtenissarna skall ha napparna. Det är skit att ha ont i ryggen, jag dras oxå med nått sånt där men har inte vart o kollat vad det nu är.. själv tror jag på diskbrock. Hjälper ganska bra med massage en gång i månaden o spikmattan, +värkmedisin...det kan ju va nån nerv oxå som spökar..Ja visst behöver man en diskmaskin..inge kul att diska allt för hand.. kastruller o annat stort diskar jag för hand..men allt annat porslin åker in i vår gamla diskmaskin..peppar peppar snart pajjar den väl.Ha en bra dag!

skifferhuset sa...

Å vad kul att Arvid ska bli storebror, hälsa lilla familjen! Det där med ryggproblem känner jag till.... har levt med det i 40 år och man lär känna sin rygg och vet vad man kan göra eller det man behöver ha någon annan att fixa till sig! Kram Iréne

Annika sa...

Vilken goding! Och vad duktig han var. Hoppas att det gått bra utan napp. De brukar ju glömma rätt snabbt. Tråkigt att du har problem med ryggen. Kram Annika

G:a Affären sa...

Blir nästan tårögd när jag ser Arvid med napparna i påsen,
hoppas han är så bestämd som stegen ser ut att vara. Men
då har han tagit beslutet och vet att nissarna behöver dem bättre.
Och att han ska bli storebror!

Du också, jag står på väntlista och tror de kommer med förslag till operation.
Men jag har tänkt precis som du, hellre sjukgymnastik än steloperation.
Och, hellre ont i ryggen än migrän! Något jag bara haft ett fåtal gånger i livet.

Sköt om dig!
Kramar /Cia