måndag 13 mars 2017

Vårskriket. Barnbarn

 
Så kom då våren till oss med ett ljuvligt väder under helgen. Idag är det mulet och lite tråkigt men i alla fall är det vår. Lille Arvid har varit hos oss i helgen, han är så go och glad den ungen. Eftersom det var så härligt väder var vi ute jättemycket och lekte och han hjälpte morfar att kapa ved, han kände sig så duktig och betydelsefull. Vår lille kille som snart fyller fyra!


Arvid och morfar kapar ved.

Arvid och mormor gjorde vårskriket.
 
 När Arvid blev hämtad var lille Klas med också. Han är snart åtta månader och sitter själv och är så himla go och glad, skrattar alltid. De här två pojkarna gör mig så varm i hjärtat, och så har vi ju Julia och William men nu är de i fjällen och åker skidor. Fick se några filmsnuttar när de susar utför backen.
 
 
Arvid och lillebror Klas.
 
Förutom att leka har jag klippt ner perennerna och börjat rensa rabatterna från ogräs, det har vuxit mycket eftersom vintern var så mild. Än så länge tycker jag att jag hinner vad jag har tänkt men snart "växer trädgården över huvudet", det exploderar och jag hinner inte med. Snart åker vi till stugan varje helg och då hinns inte trädgården med. Men jag tycker faktiskt om att ha en trädgård som är vild och vacker.
 
Nu är det vardag igen och solen har inte visat sig idag, det kanske gör att snödropparna står vackert blommade lite längre ....
 
Ha en fin vecka, kära vänner!
 
Kram
Eva

9 kommentarer:

Inger sa...

Grattis till att våren har kommit!
Kram

A House With A View sa...

Jag förstår att mormorshjärtat svämmar över :) Så härligt det måste vara med barnbarn!

Kul med trädgårdsfix, här ligger snötäcker fortfarande djupt på marken så det är bara att vänta till dess det hunnit smälta undan... *längtar* :)

Kramar aka

Black Iris sa...

Även här har vi lite vårkänslor även om isen ligger tjock på sjöarna och det finns massor med snö.
Så fort solen börjar skina och det går att sitta ute är det ju vår..
Det dröjer nog ett tag innan vi kan börja vara i stugan för det är för mycket snö där.

Kram Maidi

Annes vita rum sa...

Vårskriket! 👏🏻😄ska åka hem snart och göra mitt oxå😄Ha det fint../kramiz

Rost och rädisor sa...

Växande vedhögar på planen är ett säkert vårtecken. Skön känsla när man känner att man är i fas och resten får gå ändå:-)
Allt gott
/Anette

Anonym sa...

Det får nog bli ett vårskrik här i helgen också... tänk så underbart det kan vara.
Ha det bra!
Kram Birgitta

dianasdrömmar sa...

Så härligt med vår :) kram

Gunillasljusglimtar sa...

Åh såå mysigt med de små rara barnen! Ja du grejar mer än mig ute i trädgårn! fast på onsdag ska jag o gubben ha en mysdag,kapa ved tillsammans ♥ Tack du Eva o jag tror på dig när du säger att du tror jag gillar att hålla igång! Går inte ändra på gamla kärringar..Ibland pyser det över tyvärr MEN då tar gubben ner mig på jorden igen:)) Kram fina Du ♥ Gunilla

Mycket annat & lite betong sa...

Härligt att våren har kommit! Det är roligt att komma igång i trädgården. Jag har mest krattat kvistar från gräsmattan och klippt en del sly.
Så fint att morfar får hjälp med veden. Kul att få rå om Arvid en hel helg.

Kram Agneta