onsdag 7 september 2011

Det blir inte som jag vill!

På söndag ska lilla Julia döpas och jag har i ett svagt ögonblick lovat hjälpa svärdottern baka till dopkalaset. Så ikväll satte jag igång med havrekakor. Har hittat en blogg med massa läckerheten - Mor Mia´s - och där var ett recept på havrekakor som jag tänkte jag skulle klara av. Receptet är här. Nåväl, jag satte igång och det var inte svårt men de ser ju inte ut som Mor Mia´s!
Här ser ni eländet! 30 st blev det men inte tror jag vi kan servera dessa på dopet. Får nog hitta på nåt annat. Åh, varför lyckas jag inte med enkla kakor??? (Men de var goda!)

Nej, nu tittar jag på Bonde söker fru istället!
Kram
Eva

22 kommentarer:

Gunillasljusglimtar sa...

SNUTTA dej tack för att du skrev till mej nyss...Blev sååå glad över denna vinst! Får ta ett snack med frelugans man nån gång,hihihi
Inget fel på dom kakorna,ska dom inte se ut såna menar du!!! Kram till dej från mej Gunilla

Anonym sa...

Tycker inte att de ser så farligt ut... och som de brukar säga det är ju inte utseendet som är det viktiga utan innehållet, ja i detta fallet smaken då...

Roligt att du tyckte om dagens Systrarna Karlsson tips. Det är faktiskt ganska roligt att virka dem men ack så ont i handleden man får efter ett tag (tyg har ju ingen spänst i sig som garn har) Hoppas få se resultatet så småningom;)

Ha en skön kväll
Annie

Bea sa...

Hej!
Det brukar alltid vara ett bekymmer när det skall bakas för speciella tillfällen och det händer att man inte blir riktigt nöjd med resultatet. Dina kakor får säkert godkänt.
Må gott! /Bea

bakom berget sa...

Vilken tur för dig att dom blev såna. Då kan du ju behålla dom själv. Dom ser ju helsmarriga ut. Jag skulle gärna sätta i mig ett par stycken. Bättre lycka med nästa omgång då!
Fast jag tycker visst att dom duger på ett dop.
Kram på Dig!

Källeboda lantliv sa...

ja ibland så blir det inte som man tänkt ..köp färdiga vetja ..finns ju smarriga kladdkakor från frödinge ...ibland så får man ta den lätta vägen ...lycka till ! kul med dop ...kram jeanette.kallebodalantliv

Maria sa...

...vad kan smaka bättre än hembakade kakor, gjorda med kärlek och omsorg?!!! Jag tycker absolut att ni ska bjuda på dessa!!! :)

Ha en fin dag!!!
KRAMAR♥ Maria

Gunillasljusglimtar sa...

Tack snälla du för såå fina ord hos mej idag! ja visst känns det som att nån trygghet försvann...♥ Kramis Gunilla

Vintage House sa...

Hej
Tycker absolut att du kan bjuda på dessa...
ser goda ut..
kram
sandra

Vit som snö sa...

Du kan nog bjuda på dom på dopet, smaken är ju det viktiga :-) Allas ögon är ändå riktade på det lilla knytet som ska döpas :-)
Tycker dom såg fina ut jag...OCH goda!
Tack för fina ord om min trädgård:-) Jaa, ta du och gör en pärlmobil, det var riktigt avslappnande att sitta och trä alla pyttiga små pärlor.
Ha en fortsatt fin dag!
Kram Cilla

Lilla Rummet sa...

Tycker att du kan bjuda på dessa, de är ju hembakta och de smakar säkert himelskt gott.
Lycka till med dopet.
kram Britt

Pia sa...

Hahhaaa, sorry att jag skrattar, men det känn såå trösterikt!!! De få gånger jag har bakat, har degen svämmat över så, att hela ugnen har måsta skrapats med hammare och mejsel. Eller, så har de krympt ihop och blivit till så hårda stenar, att man kunde ha tagit livet av någon, om man träffat sitt mål!

Men jag tycker de ser väldigt läckra ut - och smaken är väl viktigast i bakverken?

Kraam!

Viola sa...

Hoppas det går bättre nu med baket :) typiskt när man lovat andra att hjälpa till men programmet igår var lika trevligt som det brukar vara, ha en skön helg och lycka till, kram

Susanne sa...

Tycker de ser smarriga ut ;)) Mysigt det blir med dop!
kram susanne

Elsa och Helena sa...

Då skulle du se mina! Tycker absolut du kan bjuda på kakorna de ser helt normala ut i mina ögon:) Trevlig helg.
KRAM Helena

Gunillasljusglimtar sa...

...PRECIS Eva du slog ju huvvet spiken,inte behövs det två datorer längre...Men har en man som har envisats vid att sitta vid den store men spelar ju ingen roll antar jag(Sa att det var bättre vi tog en restresa för dom pengarna som han antagligen hade i guldbyxera...Ha en trevlig helg nu me ´lilla Julia! Kramis Gunilla

Elzie sa...

Herregud! Det är ju receptet jag brukar göra. Dom är supergoda. Tror min son kunde äta allihop om han hade fått, haha.
Vilken härlig blogg du har. Hit återkommer jag!!
Önskar dig en trevlig helg.
Kram Elzie

Hemma hos Märtha sa...

Visst kan du bjuda på dina havrekakor! Ser jättegoda ut med chokladklickan och det viktigaste är ju att de smakar gott...:-)
Kram
Anne-Lie

Bente`s Hobbyrom sa...

De kan du servere , de ser supergode ut og gjestene vet vel ikke hvordan de egentlig skal se ut :O) Har sendt deg en mail om de Converse skoa , klem fra Bente :O)

Käranån sa...

Visst kan du servera dina havrekakor!! Lycka till med dopet och ha en skön helg!!

Gunillasljusglimtar sa...

Gomorron Eva! Här är man uppe med tuppen visst! Har nåt till dej idag...Kika in du Kramis Gunilla

skifferhuset sa...

Som vanligt när man ska göra sig till! Jag skulle baka till en god väns kalas, tappade plåten.....! Kakorna ser ju väldigt goda ut! Hoppas allt går bra på dopet! Kramar Iréne

Mor-Mia sa...

Hej, jag tycker att kakorna blev jättefina!!!
Ett tips är att baka dem i aluminiumformar nästa gång så får de bättre stöd i kanterna :)

Kram Mia