fredag 13 januari 2012

Fredag och award

Fina fredagkväll, så härligt när man har 2 lediga dagar framför sig! Just den känslan är nästan större än det man känner när man är ledig dessa dagar och försöker ta hand
om hemmet. Förstår ni vad jag menar?
Jag har fått en award idag från Åsa som jag tycker mycket om, titta in hos henne, jag tror att ni också kommer att tycka om henne och hennes blogg. Jag har fått ett par awarder tidigare och inte hunnit lägga ut dem så när jag nu fick av Åsa tycker jag att vem som vill av mina fina vänner ska ta åt sig denna (man ska nämligen skicka vidare till fem stycken som har mindre än 100 följare). Dessutom är det svårt att välja så alla mina vänner här får en - oavsett hur många följare ni har. Stort tack till er som skickat award till mig, jag är rörd för att ni tänker på mig!

Här blåser nu riktigt kallt, känns lite ovant, vi har ju haft milda vindar hela hösten och vintern. Jag tycker inte om blåst! Tvättmaskinen har lagt av så nu vet jag vad jag ska göra imorgon, jag ska rota runt i den och se vad det är för fel!
Men nu kryper jag upp i soffan en stund med ett glas rött!

Ha en fin kväll kära vänner!
Kram
Eva

11 kommentarer:

Vintage House sa...

Grattis till awarden:)
ja idag blåser det riktigt kallt...
hoppas du får igång tvättmaskinen
önskar dig en härlig helg
kram
sandra

Marie sa...

Här har det också blåst isiga vindar, usch för dem!!
Nu ska jag snart lägga mig och lösa lite korsord, känner mig ganska trött faktiskt.
Ha det bra!
Kram♥

Gunillasljusglimtar sa...

Ja herregud här blåser hatten av e'n om jag hade nån på huvvet! Tack för titten hos mej!
Grattis till din award gumman ♥ Jo dessa ord fick Göran se på en tavla hos en konstnär,så han KÖPTE den,hahaha,han är 7 år äldre än mej serru...Kramis Gunilla

Bente`s Hobbyrom sa...

Gratulerer med award :O) Her blåser det kraftig så det "hyler" i peisen, koselyd ja :O)Håper du får fixat vaskemaskinen for den er vi avhengig av... Skjønner godt hva du mener med noen fridager etter en jobbeuke , fridagene er herlig dager ja .Kos deg med rødvinen ,jeg skal på jobb imorgen ;) Klem fra Bente :O)

Monika sa...

Gtattis till awarden! Den är du så mycket värd.

Vad roligt att du fortsätter hänga med mej på färden här i blogglandia. Som jag virrar runt så virrar jag väl bort mej till slut ;o)

Hoppas du lyckas hitta felet på tvättmaskinen!

Kram o trevlig helg!

Monika

Rapport till Vänfors sa...

Nej, trasig tvättmaskin:( Brukar skoja och säga att tvättmaskin, diskmaskin och dammsugare är guds gåva till kvinnan...ja, till människa om vi ska vara jämlika. Fy, allt blir krångligt när nån av dem inte funkar. Hoppas verkligen du hittar felet.
Kram Annika

Patricia sa...

Kul med awards .. jag har med fått den där men glömde lägga ut den .. hi hi. Hinner ju knappt med att blogga .. =D

Här har det med blåst som sjutton och isande kalla vindar fast det bara är någon minusgrad, men idag är det lite mindre blåsigt.

Må så gott!
Kram Patricia

Anneli sa...

Grattis till din award!

Bättre väder idag, här på västkusten i alla fall.

Ha en fortsatt fin helg,
Kram Anneli.

Elzie sa...

Jodå, förut kunde man se exakt vilket utrymme man hade kvar för foton men det har dom ju lyckats ta bort!!
Grattis till awarden, den är du väl värd.
Hoppas du har en fin kväll.
Kram Elzie

Gunillasljusglimtar sa...

Hej gumman! Nu hade du liite fel bara..Han har precis efter "prat o Tjöt" gått ut o hämtat ve' o fullt på så fåglarna har i morn bitti..Han är snäller gubben mot alla,hihhi..Ha en trevlig kväll..Jag har skickat efter en dokumentär som heter HUGO & ROSA som handlar om ett syskonpar som är lite speciella säkert,spännande.. ♥

Gunillasljusglimtar sa...

Tack ska du ha! hahaha japp nu är han inne igen o tjötar så pass till vida så jag får inget gjort..han skulle duscha men blir la inget,hihihi...ja det ska jag berätta om sen...Kram på dej Eva goa du ♥