tisdag 17 december 2013

Fullmåne

Finns det någon här som har bot på sömnlöshet vid fullmåne? Jag har inte sovit sen natten till lördag utom ett par korta stunder när jag somnat över lunchtallriken på jobbet. Detta är fruktansvärt och nu har migränen kommit som påföljd. Ska jag behöva sjukskriva mig en vecka vid varje fullmåne? Finns det inget att göra?
Bild hittad på nätet.
Hoppas ni alla fina bloggvänner sover gott inatt!

Kram 
Eva

17 kommentarer:

"Hemmet är min vrå" sa...

Vad drygt, känner också av det, såg nu att det är fullmåne. Vi får pyssla med nåt annat, jag brukar gå upp på natten och kolla på tv, efter ett tag blir jag trött och går och lägger mig igen. Ha det gott och slumra skönt. Kram Mimmi

Maria sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Maria sa...

Skickar massor av "John-Blund-pulver" och hoppas att det hjälper! Att få sova ordentligt om nätterna är ju livsviktigt! Jag drabbas också av vakennätter ibland och då brukar jag titta på TV eller lyssna på radio. Via mobilens appar (ex Sveriges Radio Play) finner du massor av olika program. Dessutom brukar jag roa mig med att lyssna på någon podd... äta en banan eller en chokladbit. Men något supertips har jag tyvärr inte.

Hoppas att du sover bättre inatt och att den där migränen försvinner illa kvickt!!! Ta hand om dig nu finaste Eva, jag hoppas innerligt att du slipper somna vid lunchbordet i morgon!

En stor kram♥ från mig

kavallinskan sa...

Jag känner också av det, sover dåligt, är trött och helt slut på dagarna! Vet inte vad man ska göra åt det heller, det är bara att vänta tills månen ändrar sig igen! Hoppas din migrän går över så du får må bra!
Kram viktoria

Anonym sa...

Oj inget jag har tänkt på, men låter verkligen jobbigt.
Hoppas du slipper migrän och att sömnen kommer tillbaka.
Kram
AC

blockethuset sa...

Hej söta lilla du!
Nu kan jag äntligen följa dig igen. Håller fullständigt med dig angående fullmånen...ge mig sömn!! Galet vad vaken man är då!
Stora kramen till dig
Carina

Gunillasljusglimtar sa...

Aha är det därför jag sovit såå dåligt! Trodde det var medicinerna,kanske lite blandat! Vi får hålla varann i hand Eva när fullmånen spelar oss ett spratt så här i julatid:) Stackars dej med migrän:( Krya på dej vännen ♥ Gunilla

Home2tiny sa...

Tyvärr har jag själv stora sömnproblem året om, så jag vet vad du skriver om, det är ett helsike att inte kunna sova. Hoppas du mår bättre o att migränen gett med sig. Kramisar Tina

Marias Hörna - Njut av livet ♥ sa...

Ja fullmåne kan vara riktigt besvärligt ibland. Men vackert är det!
Kram från Maria

Gunilla sa...

Gokväll gumman min ♥ Jaa visst känner jag att det går framåt:) Är så gla för det! Märks att stressen förut har gjort det ännu värre. .inte konstigt alls eftersom jag inte fick tag på min läkare o bara fick prata i andra el tredje person...nu har jag spechjälp verkligen...Är så glad för det...kraaam Gunilla

skapa och inreda sa...

Lider också av sömnlöshet, ett elände som tär på krafterna. När man ligger där och vrider på sig är det lätt att man stressar upp sig man vill ju sova och vet att man ska upp dagen därpå. Jag brukar ligga och djupandas några gånger sen föreställer jag mig att jag går på en stig i skogen, tankarna vill sväva iväg men jag tvingar mig att fortsätta tänka på stigen i skogen och allt som fins där, i fantasin dyker det upp olika träd, djur och annat. Låter kanske konstigt men det fungerar i bland och i bland inte.
Kram
Annika

Äppelblom sa...

Nej, jag har ingen bot på sömnlöshet vid fullmåne. Har själv problem och blev "putt", när doktorn på tv4 sa´ att månen inte alls ger några problem utan det är bara inbillning. Det tror jag inte ett dugg på!!!
Må så gott och kram!

Yvonne Blom sa...

Som så många andra har jag oftast sömnproblem, inte bara av månen. Jag har fått insomningstabletter att ta till när det är som värst, inte så bra att ta egentligen, men man måste få sova ibland. Kanske kan du prova någon hälsokostört mot problemet?
Hoppas att du mår bättre!
Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Att påverkas av månen är inte konstigt alls, den styr ju även haven på jorden. Och vi består ju till stor del av vatten. Jag är likadan, sover dåligt och har ont i huvudet. Vi får bita ihop, pain today, champagne tomorrow...fniss
Kramar/AM

Solstrimmor sa...

Och så finns det de som säger att månen inte påverkar... ha! Jag kan också bli knasig nån natt, men alltid innan den fulingen blir full.

Hoppas det nu gått över för denna gång. Och att det INTE blev migrän!!

Sköt om dig!
Kramar från Eva-Mari

Elzie sa...

Känner också av det, men något får jag sova i alla fall. Annars ligger man där och snurrar och snurrar. Kunde lika väl gå upp och göra lite nytta, haha. Så tyvärr har jag inget bot åt dig.
Hoppas du får sova nu i alla fall.
Kram Elzie

Monika sa...

Hej söta rara Du!

Undrar just varför det är så? Går ju liksom inte att "ta" på varför. Har också samma problem. Sover egentligen alltid dåligt. Men vid fullmåne blir det etter värre. Helt hopplöst. Det är verkligen tröttsamt och man blir ju så galet seg i skallen när man sover för lite.

Hoppas det blir bättre och att du får välbehövlig vila.

Må så gott och var rädd om dej!
Kramar
Monika