torsdag 19 december 2013

Grejar lite

Tack för alla fina kommentarer, ni är rarast! Inte visste jag att det är så många som ligger och inte kan sova när månen ska bli full. Tror vi ska samlas och ställa till en stor fest, roligare än att ligga i sängen och inte kunna sova!

Jag går här och grejar i lugn och ro, har strukit "alla" dukar och nu hänger de över stolar i väntan på utplacering. Julklapparna är inslagna och där har jag överträffat mig själv, är jättenöjd med de vackra paketen. Julpyntet har också kommit fram men har inte hamnat på rätt plats än. Det är ju flera dagar kvar så ingen brådska. Något som jag inte förstår är varför det blir så rörigt hos mig när jag grejar - även om jag tar det lugnt och fint. Här ska ni få se!!
Allt på ett ställe - men rörigt!
Imorgon är det fredag och jag ska storhandla inför julen, hemska tanke! Men sen är det mys!

Ta det lugnt och fint, kära vänner, julen kommer även om du inte gör ett smack!

Kram
Eva

16 kommentarer:

Maria sa...

Vad mysigt det låter att du går där i lugnan ro och pysslar! Jag kan nästan se dig framför mig...♥ Men vännen, någon vidare röra ser jag inte på bordet! Då skulle du se vår oreda, och kanske att du skulle drabbas av en smärre chock då! ;)

Nåväl, oreda eller inte, nu vill jag önska dig en riktigt fin fortsättning på kvällen! Fortsätt att mysa så mycket det bara går!!! Här ska det fortsättas att bakas kakor och spelas julmusik. Ganska mysigt det med!

Ta hand om dig finaste Eva!!!
En stor kram♥ Maria

Monika sa...

Sötaste Eva!

När jag tittar på din bild ser ditt hem som mycket välstädat ut. Nu börjar det arta sig lite här i alla fall. Men ett tag såg det ut som om vi skulle flytta. Hela huset var ett totalt kaos. Hahaha, varje år tänker jag att jag ska ta ett rum i taget. När det gått 11 och en halv minut så har jag ändå lyckats börja precis överallt. Att det ska vara så svårt! ;o)

Låter som en helt suverän idé att ställa till med en fest mitt i fullmåne-natten. Tänk så mycket skratt det skulle bli när den ena är tröttare än den andra. Jag blir i alla fall alltid mer fnissig och skrattig än i vanliga fall när jag är trött.

Nu har jag tagit farväl av Ernst för den här julen. Vilket fint program det var. Mysigt och stämningsfullt som det alltid blir med denna härliga människa.

Sov nu så gott i natt vännen!
Kramar
Monika

Mirre Syr sa...

Ja, man måste igenom en del innan man kan mysa deluxe! :)

Yvonne Blom sa...

Det är så förunderligt att det snart är den stora dagen, som alla andra år, är den bara helt plötsligt här för mig. Har ännu inte slagit in klapparna eller pyntat klart, men det är ju som sagt några dagar kvar.
Hoppas att det går bra med inköpen imorgon!
Kram

Annas röda stol sa...

Du är inte ensam om att få det rörigt under fixandet :) Det blir bra i slutändan... En fin dag till dig. Kram Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag julhandlade igår, man håller sig för skratt. Men så skönt när allt är inburet, samtidigt undrar man vem som ska äta allt. Din röra ser bra ut, du får överblick över sakerna.
Kramar och ha en fin helg
AnnaMaria

Anneli sa...

Jo, nog blir det rörigt när man grejer................men sen blir det desto finare!
Jag har faktiskt kunnat julhandla lite idag jag med..............använde kundvagnen som rullator........ryggen är sig inte lik ännu tyvärr.............

En "go"helg till dig,
Kram Anneli

Melody and M.E sa...

"Rörigt" blir det så fort jag ska göra något! På en minut är det som köksbordet varit utsatt för jordbävning. Nu ska jag plocka fram rullarna med julklappspapper och kartongen med snören och band och så alla saker som ska slås in förstås.
Och jag kommer att leta efter tejprullen och saxen hundraelva gånger under röran!
Tack för alla rara och fina ord du lämnat oss mig.
De värmer gott!
Kram M.E

Anette-Ljusa drömmar på landet sa...

Ååå så gött då är du färdig nu !! Jag har julmaten kvar...laddar och samlar kraft för den inhandlingen. Nä så farligt är det väl inte men det ska bli skönt när det är klart.

Önskar dej en riktigt god jul och tack för det här året och alla varma kommentarer...kraaaam

Inger sa...

Jag har handlat julmat två gånger idag, typiskt att man inte kan komma ihåg allt första gången.
Kram

Äppelblom sa...

Här finns ingen julstress. Jag vet av erfarenhet från andra år att det blir jul som du säger ändå.
Trevlig helg och må så gott!

Solstrimmor sa...

Skönt att du är på gång igen! Juldukar har jag lagt av med för länge sen... mycket av julsakerna också. Bara det jag absolut vill ha framme får pryda under julen. Mer och mer skalar jag av och jag mår så bra av det:)

Ha nu en vilsam helg Eva!
Kramar från Eva-Mari

Gunillasljusglimtar sa...

Hahaha Eva samma här,gubben tycker alltid att jag rör till det så mycket! Fast sen brukar det bli bra när det är färdigt! Tror det beror på att Pettersson är lite mer pedant än kärringen här!! Jaa här sitter jag o bloggar o stickar i lugn o ro,ingen stress går såå bra ändå! Allt handlat också! kramen Gunilla

Gunilla sa...

Haha. .jodu..jag rör till det allt emellanåt. .sen vill jag ha det hemtrevligt minsann..Tack min fina Eva som följt mej med glädje o sorg. ..frisk o sjuk! Känner att det är på G!...Om allt vore över men snart så...Är så glad för att jag vågar ge mej hän på min lilla blogg.Tänkt många gånger att lägga ner den men den ÄR ju min lilla dagbok! ! Tack för att du finns för mej Eva! Kram Gunilla ♥

Mormors Fint sa...

Hej fina Eva!
Ville bara titta in och önska dig en underbar jul fylld med glädje och många härliga stunder och skratt:)
Många julkramar/
Berit

Fröken Tindra sa...

Hoppas att du kommit i ordning och kan njuta av julen nu! Jag brukar också stöka till det för mig medan jag håller på att plocka fram.
Ha nu en riktigt God Jul!
Julkramar!!