fredag 1 augusti 2014

Om att ha pirr i magen

Imorgon "gifter vi bort" vår dotter! Som brudens mor ska jag hålla första talet, jag är förskräckligt nervös men när det är gjort kan jag koppla av och alla andra har sin tal kvar. Det blir en fin dag!
 
Kram
Eva

11 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Åh Eva det kommer att bli underbart!!! Bara prata på! :) Lycka till. Kram Anna

Inger sa...

Lycka till i morgon! Kram

G:a Affären sa...

Ja det är stort när barnen gifter sig!
Om man fokuserar på innehållet, och inte allt som kan gå fel, brukar nervositeten kännas mindre. Det där talet kommer du att lyckas jätte bra med!

Varmt lycka till!

Kramar
Cia

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Åh så roligt, du kommer fixa talet galant. Att du är nervös förstår jag, jag kan bli nervös av tanken att jag ska hålla tal OM Kalle gifter sig. Om det är till någon tröst så är Carro lika nervös, hennes bästa kompis gifter sig idag och hon ska också hålla tal. Mycket magpirr kommer det bli, men stor lycka.
Kramar/AM

Solstrimmor sa...

En sån härlig dag ni kommer att få! Och att du kan tala är jag övertygad om... men ha näsduken redo! Ha det så ljuvligt roligt!

Solkramar från Eva-Mari

Anneli sa...

Åh, det fixar du!
Låtsas inte om alla , tänk att det bara är du och din dotter.
Ni kommer att ha såååå mysigt............

Kram till dig,
Anneli

Maria sa...

Men så underbart med bröllop... jag kan tänka mig att det både var pirrigt och alldeles ljuvligt! Jag sjöng på min bästa väns bröllop och vet hur nervöst det kan kännas... men jag är övertygad om att ditt tal både var fint och kärleksfullt!♥ Hoppas att ni hade en alldeles fantastisk bröllopsdag tillsammans!!!

Stort grattis till dottern och en stor kram till dig finaste bloggvännen!!! Jag hoppas att du får en trivsam söndag!
Maria

Anonym sa...

Så spännande, det kommer säkert att bli bra... hoppas på lite bilder.
Kram Birgitta

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vad härligt med bröllop! Ditt tal gick säkert jättebra:)

Hoppas vi får se lite bilder här på bloggen:)

Ha det gott,

Kram Jenny

G:a Affären sa...

Förstår att du är lättad och stolt när talet gick så bra! Nu får du vara extra generös mot dig själv och lägga en guldstjärna i högen "det här fixade jag".
Och det blev säkert ett härligt bröllop med fina minnen. När datorn är redo för import av bilder kanske vi får se något från den stora festen.
Och det vore kul att även få se hur min lilla bekanting Julia såg ut!

Kramar till dig vännen!
Cia

Hanna sa...

så underbart. är säker på att allt gått bra. Kommer fortfarande ihåg min mammas tal till oss fast det är 20 år sedan, varje ord tror jag.

Ja det blir Florida i år också, vi har ju inte varit där i sommar och hade tänkt strunta i det i år, men så dök tillfälle upp att ta det över jul och nyår i stället, så det får bli så.

Jag är mycket intresserad av gamla hantverkstekniker, så vävning är bara en av de tekniker jag brukar greja med. är så glad att barnen också gillar lite sådana aktiviteter.
Ha en fin dag
Hanna