lördag 31 december 2011

Gott slut på 2011!

Ikväll ska jag sitta en stund och titta in hos er, får se hur mycket jag hinner med. Önskar jag hade tid att titta in hos alla och skriva några rader - men alla hinns inte med nu tyvärr. Vill istället önska er alla ett fint slut på 2011 och ett
 RIKTIGT GOTT OCH FINT 2012!
Jag är så glad att jag gav mig in i bloggvärlden och fann så mycket värme, vänlighet och inspiration! Tack alla underbara för att ni finns här!

Ja, nyårsafton och det blir lugnt och fint. Vi ska vara själva hemma med TV, lite gott att äta och ett glas rött. Somnar garanterat före tolvslaget.
Igår var vi däremot på en alldeles fantastisk fest med grannarna. Samhörigheten är så fin, huset var fullt med folk och glädjen stod högt i tak. Vi åt något så enkelt som ärtsoppa och punsch och till kaffet en kaka jag hade med. Recept hos Fröken Tindra. Ja, det var en härlig kväll, som slutade väldigt sent på natten, så inte behövs det någon fest idag.

Var rädda om varann!
Kram
Eva

21 kommentarer:

Inger sa...

Gott Nytt År!
Kram Inger

Gunillasljusglimtar sa...

♥ Säger bara Tack Eva att jag FÅTT bli din bloggvän,det betyder mycket för mej ska du veta...Jasså ni har samma kamin,gött o elda i den,hihiihi.Ja det blir väldans lugnt här hos oss oxå,börjat på trerättersmen orkade inte efterrätten ÄN! Ett glas vitt här vid datorn sen blir det en Beck film som vi lånat o ej sett..Hoppas du o din man också får ett riktigt Gott Nytt År...Hoppas verkligen vi hörs nästa år igen...Kramis Gunilla ♥

Anonym sa...

Godt nyttår Eva!
klem Laila

Bente`s Hobbyrom sa...

Heisan Eva :O) Ønsker deg og dine et riktig Godt Nyttår og tusen hjertlig takk for det gamle ♥♥♥ Takk for masse hyggelige kommentarer og hyggelige mailer. Vi blogges og snakkes videre i 2012. Klem fra Bente :O)

Emmas vita drömmar ♥ sa...

Tack för din fina hälsning! Önskar dig god fortsättning på det nya året!

Kram kram

Livet på Vestergård sa...

Ett riktigt Gott Nytt År önskar jag dig!
Kram Kicki

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hade lugnt firande här också, god mat TP och musik. Att jag hade feber drog ner tempot, men det blev en fin nyårsafton ändå.
Önskar dig allt gott 2012
Kramar
AnnaMaria

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Va go du är! Tack!!
God fortsättning på året och en massa kramar!!!!

AnnaHelena sa...

Men det är väl ganska skönt att ha den inställningen att man inte MÅSTE ställa till med en jättefest just på Nyårsafton!
Tack själv för alla dina omtänksamma och rara kommentarer hos mig. Det uppskattas, ska du veta!

Kram och Gott Nytt ÅR! // AH

Monica sa...

Gott Nytt År !!

mmmm.. gott med ärtsoppa.

Ha det bra
Monica

skifferhuset sa...

Hej vännen! Den där energiska Iréne hon har inte levt upp till namnet de senaste dagarna..... däckad av magsjuka..... fy sjuttan vilken pers jag har genomgått, känner mig lika ynklig som männen brukar göra *ler* men nu är kärringa på bena igen! Ha en fin dag, fina Eva! Kram Iréne

HOUSE of MANDY sa...

Tack detsamma :) Hoppas du har fått en rikitgt bra start på det nya året!

Kram Amanda

Monika sa...

God fortsättning! :o)

Tack själv för att DU finns här! Alltid så trevligt med dina fina inlägg och gulliga kommentarer. Hoppas det nya året blir ett toppenår med många fina och positiva stunder.

Jag fortsätter att kika in här hos dej även fast jag just nu inte bloggar någonstans. Kanske blir det en ny blogg så småningom!

Ha det bäst!

Kram
Monika

Maria sa...

Att vara hemma under nyårskvällen, i lugnan ro, kan också vara otroligt mysigt... ♥ Ett år spenderade jag en sådan kväll i myskläder, i soffan framför TV´n... åh så skönt det var!!! :)

Hoppas att du fått en fin start på det nya året!

Stor kram♥ till dig!
Maria

Handgjorda drömmar sa...

Tack för den inspiration DU ger!! Hoppas din nyårsafton var bra, å det låter jättemysigt att bara få ta det lugnt. Haft några sådan nyårsaftnar nu när barnen varit små och man uppskattar det verkligen - framförallt på nyårsdagen ;) Pigg o glad!
En riktigt god fortsättning till dig!
Kramar Marie

Hemma hos Märtha sa...

God fortsättning Eva!!
Kram
Anne-Lie

Äppelblom sa...

Ser att du haft en trevlig avslutning på året och så fint att man kan träffas över en tallrik med ärtsoppa.
Det påminner mig om gubbens 60-årsdag i början på januari. Då hade vi kalas i storskogen och gräddade kolbullar över öppen eld. Mycket uppskattat av gästerna!
God fortsättning och kram

Solstrimmor sa...

God fortsättning på nya året och välkommen i Smörblommeprojektet! Jättefint att du vill visa din delaktighet... vid nästa inlägg ska jag puffa för just det!

Hoppas din dag blir bra och lycka till på färden!
Kram Eva-Mari

lisashus sa...

Det låter ju som en nyårsafton helt i min smak!
En god fortsättning på nya året önskar jag dej och tack för hälsningen hos mej!
Lisa

Gunillasljusglimtar sa...

En liten hälsning till dej bara så där ♥ Gunilla

kråke sa...

God fortsättning på dig:)) kraaaaam

Kråke