fredag 14 januari 2011

Mina inköp

Nu är det goa fredagkväll, det är nåt alldeles speciellt när man har en ledig lördag framför sig! Nu ska jag bara visa mina inköp från igår när jag var hos Mia Maräng.

Som ni vet har jag ingen bra kamera och är en dålig fotograf men här är bilder på några av inköpen. En trådkorg med linneduk, ett hjärta med ljushållare, en örtsax och änglar. Köpte några fler saker som jag inte fotat. Nu vet jag inte riktigt var jag ska ställa fram mina fina saker men jag vill visa dem för er ändå. Det kommer fler foton så småningom, några saker ska få hamna i fritidshuset också. De röda änglarna är egentligen julsaker så de kanske göms undan till nästa jul.
Idag var jag i en butik som heter Blommor och Ting - en underbar tjej som har en underbar butik - och där köpte jag ett gott kaffe som jag ska ge i present imorgon och så köpte jag två saker till fritidshuset. Men det dröjer innan jag visar upp de sakerna.
Nu ska jag slå upp ett glas rött och slå på tv-n sen anfaller sömnen mig.
Ha det riktigt fint ikväll kära vänner!
Kram Eva

9 kommentarer:

Louise sa...

Oj vad änglarna är söta! Låter gott med litet rött! Njut!

Mia Maräng sa...

Hej Eva!
Tack för att du besökte min butik igår.Hoppas att du kommer nån mer gång så jag har lite mer tid att prata. Ha en så skön helg nu.
Kramiz Mia

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej Vännen!
Jag lovar - kommer jag på det så ska jag dela med mig av hemligheten:) Verkar som att vi är fler som skulle behöva lätta på kraven lite:)
Vilka fina saker du har köpt! Du hittar säkert några bra ställen att ställa dem på.
Stor Kram Annelie ♥

skifferhuset sa...

Så söta änglar men inte behöver de läggas undan, de måste du ha kvar upp! Hoppas sömnen inte anfall för fort....Ha en bra dag! Kram Iréne

Fru C sa...

En sådan sax skulle jag också vilja ha....fin-fina prylar du köpt....dom kommer säkert att pryda sina platser både hemma och i fritidshuset.
Ha en skön helg!

barbrok sa...

En lycklig kvinna är en shoppande kvinna eller hur det nu var, tvärtom kanske. Fast det ena ger ju det andra!
Barbro

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilka härliga inköp. Örtsax är alltid bra att ha till hands. Änglarna kan väl få vara framme lite till man får ha rött även om det inte är jul.
Ha det gott:)

maria sa...

Så fina saker du fick med dig hem!!! :) Verkar vara en mysig butik, var in och kikade!!!

Hoppas att du har en fin och skön lördag!!!

Må så gott och var rädd om dig!!!
KRAM♥

AnnaHelena sa...

Å, jag vill också ha en sån örtsax...! Jättejättefin! Och änglarna ser ut att vara året-om-änglar, så behåll dem framme du!

Kram // AH