tisdag 25 januari 2011

Nu ska ni få se

Har ju lovat visa mina saker som jag är så glad för MEN jag har också bestämt mig för att sluta springa på loppis för att spara pengar så jag kan köpa en riktig kamera. Korten blir ju vedervärdiga så ni får säkert ingen uppfattning om mina saker men här är de
Klockan är inte speciellt gammal för den är batteridriven men den fungerar. Min första tanke var att måla den vit men nu funderar jag på att hänga den vid min omklädda soffa och då passar den som den är. Köptes för en spottstyver och jag är glad för den!


Som Tekla Maräng kommenterade är det inte lätt att fotografera speglar och det är alldeles sant, höll på hur länge som helst, men här är den och jag önskar ni kan förstå hur den ser ut. Ska angripa den med en mjuk tandborste för den är oerhört smutsig och dammig och sedan ska den följa med till fritidshuset och få en fin plats där. Den var dyr - 90 kr kostade den - men den bara hoppade ner i min kundkorg och jag var ju tvungen att betala när jag gick genom kassan.

Vad jag önskar att jag kunde ta så fina bilder som ni andra här!
Kram
Eva

20 kommentarer:

Viola sa...

Vackra fynd du gjort både spegeln och klockan, hoppas dagen din varit till belåtenhet, ha en skön kväll, kram

Inger sa...

Hej Eva!
Tack för kommentar hos mig.
Hälsningar Inger

Uttan sa...

Men en sån klocka har Jag.Fick den när JAg fyllde 30....alltså några år sedan ;)
Men tyvärr har jag sabbat den lite flerpen som håller batteriet har jag brytit av när jag skulle fixa lite :(
Nu sitter det lodet på ett gammalt gökur som har förlorat sitt lod.

Så fin spegel.

Kramar!

AnnaHelena sa...

Vilken fin liten spegel! Är det en "rakspegel" kanske? Gillar den!

Kram // AH

Fru C sa...

Spegeln är ju underbar.....helt underbar....Du kommer säkert att hitta en bra plats till den!

Fröken Kvalster sa...

Jättefina saker mamma. Det ska bli roligt att följa med dig på loppisen på lördag. Jag tycker inte att dina bilder är sp hemska. Jag kanske kan kolla på din kamera och kan se om du kan ha en annan inställning så att bildern ainte blir så "kalla".
Kram o puss

barbrok sa...

Tycker dina bilder är fina! Klockan är fin men jag skulle nog göra som du tänkte från början, dvs måla den vit! Då blir den nog ÄNNU finare.
Kram Barbro

skifferhuset sa...

Ja en kamra är många gånger A till O, fick en när jag fyllde, å så mkt jag använder den mot min förra, så kul att ta kort nu! Å du den där spegeln, den fanns inte i två?? Så underbar! Kram Iréne

Elsa och Helena sa...

Vilka fynd du gjorde...både klockan och spegeln är sååå fina!! Önskar dig en skön kväll. KRAM Helena

Louise sa...

Tack för din söta kommentar hos mig :) Din loppisfyndade spegel är jättefin!!

Källeboda lantliv sa...

så ska du inte tänka ..dina bilder är helt ok ...vilken fin klocka ...ja, kanske skulle du kunna måla den ..såg en vitmålad i en bok ...jättefint ...letar själv efter en som jag tänkt måla vit ...kram jeanette.kallebodalantliv

Zinkhjärtat ♥ sa...

Hej!
Det är inget fel på dina bilder - det är jättesvårt att ta fina bilder nu när det för det mesta är så mörkt.
Du har hittat en charmig spegel:)
Stor Kram Annelie ♥

Vit som snö sa...

Jättefina fynd! Jag tycker spegeln var värd sitt pris!
Du har visst fina bilder. Nu är det dessutom ett hemskt ljus för att fotografera. Jag fick ju ett stativ i julklapp för jag gillar ju att fota utan blixt, omöjligt på fri hand för mej.
Sen fuskas det ju en del med bildredigeringsprogram också men det antar jag att du provat?! Man kan ju leka med bilderna ganska mycket då:)
Ha en fin dag!
Kram Cilla

Det vita dårhuset sa...

God morgon Eva!
Självklart har du inte skrivit något dumt :)!
Och jag hoppas du förstod att man gärna får lägga en negativ kommentar?! Det var bara så att det blev en knasig ordväxling anonyma emellan på bloggen med en massa spottande och pekande fram och tillbaks vilket inte är ok.

Hoppas du får en bra dag gumman!
Kram Erika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Den spegeln hade hoppat ner i min korg också, jag tycker det var ett toppenfynd. Klockan kommer bli jättefin, pasar perfekt till soffans bruna trä.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Lantliv i Norregård sa...

Hej!
Den spegeln hade fått följa med mig oxå hem;o)

Kram Malin

maria sa...

Åh vilka fynd du gjort, spegeln, klockan.... helt underbara!!! :)

Dina bilder är fina!!! Men om du vill fixa till dem lite finns det fler olika bildbehandlingsprogram, bla har Blogger ett, som du kan använda för att göra motiven ljusare, skarpare, mjukare mm!!!

Hoppas att du haft en fin vecka!!!
Må så gott!
KRAMAR♥

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!!

Ja visst är det härligt att springa på loppisar och fynda..beroendeframkallande och jag kan inte sluta trots att jag också borde lägga pengarna på en ny kamera!
Jag får trösta mig med att jag alltid lyckas handla nästan gratis!! ;)

Ha det gott! Kramis Sanne

Vita små hjärtan sa...

Så fint!!!!!
Ha en mysig kväll.
Kram Agnetha

Katta sa...

Inget som helst fel med dina bilder och man ser visst vad man ska se. Du är ju ganska färsk som bloggare och dina bilder lär ju bara bli bättre med tiden. Ett tips (om du vill ha det) är att fota i bra dagsljus nära ett fönster tex och att stänga av blixten så blir det en mjukare ton på bilderna, blixten gör att det blir ganska tråkigt ljus och skuggor. Testa dig fram fota massor och radera massor spara bara det bästa.Kram Katta